Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan mondanátok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan mondanátok meg finoman, hogy sok a viselkedése?

Figyelt kérdés

Van egy srác haverom, pár hónapja lettünk munkatársak, akkor ismerkedtünk meg. Egyszerre kezdtünk, emiatt az elején többet beszélgettünk, viszont pár nap után már kezdtem soknak érezni, úgyhogy azóta tudatosan tartom a távolságot, de még mindig idegesít. Jófej, nem akarom megbántani, csak sok, nem tudok rá jobb szót. És csak velem ilyen, pedig van még pár lány a csapatban akikkel együtt kezdtünk, de egyikükkel se ilyen bizalmaskodó. Ilyenekre kell gondolni, hogy 'széplány'-nak meg 'szivem'-nek hív, és ha kell, ha nem, hozzámér (persze játékosan, a karom vagy a hátam megérinti)... Mindenféle programokra hív, iszogatni stb (persze a többieket nem). Van barátom, nem egyszer találkozott is már vele mikor elém jött munkaidő végére, és mégis...

Az a baj ezekkel, hogy ahhoz apróságok, hogy egyértelműen leüljek vele beszélgetni róla, viszont ahhoz pont elég hogy kegyetlenül kényelmetlenül érezzem magam miatta.

Tanács? Fiúk esetleg, mi az amin ti nem bántódnátok meg?

2019. okt. 21. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez elég ellentmondásosan hangzik: “apróságok”, amirōl nem kell beszélni, de kegyetlenül kényelmetlenül érzed magad miatta.

Amúgy milyennek ismered? Ennyire sértōdékenynek? Mert hát nem mindenki sértōdik meg egy ilyesmin, ha szólsz róla, hogy téged zavarnak egyes dolgok.

2019. okt. 21. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű. Először is NE FÉLJ attól, hogy megbántod. Ha megsértődik azon, hogy határt szabsz a viselkedésének olyan dolgokban, amit magától is illett volna tudnia, akkor nem érdemes barátnak sem, hidd el. Másodszor: ha megint beszéltek, és bármelyik megtörténik, tehát akaratod ellenére megint hozzád ér, vagy megint le "szívem"-ezik, "szépségem"-ezik téged, akkor kezdd azzal, hogy közepesen halkan, de nagyon erősen, nyomatékosan azt mondod neki: "Egy pillanat. Szeretném, ha ezt többet nem csinálnád." És a "többet nem csinálnád" rész hangsúlyozásába belesűrítheted minden sértettségedet. Ha visszakérdez, hogy mit, akkor mondd meg neki pontosan: Légy szíves fejezd be a fogdosást, azt, hogy csak úgy magadtól hozzám érsz. Én erre nem adtam neked engedélyt. Nem szeretem, ha olyanok, akikkel csak munkatársi viszonyban vagyok, az engedélyem nélkül hozzám érnek. Ez egyébként alapvető udvariasság, amit te, a könnyed haverkodás álcáját kihasználva megszegtél, és így szeretnéd megúszni. Nekem ez rossz, és nem akarok veled annyira közeli ismeretségben lenni, hogy ez természetes lehessen közöttünk, mert rossz érzés, ha hozzám érsz.

Második verzió: Légy szíves, mostantól kezdve soha többé ne szólíts se szívem-nek, se szépségem-nek. Nem vagyunk olyan viszonyban, és semmilyen körülmények között nem szeretném, ha abban lennénk.

Kb. ennyi. Ha ettől megsértődik, hidd el, nem kár érte.

2019. okt. 21. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nem beszélnék vele,hanem leoltanam.

Ha ilyet mond.

Nem fog változni.

2019. okt. 22. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!