Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt mért csinálhatja egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mért csinálhatja egy férfi?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, 30 feletti, tudom hogy kedvel, sőt szerintem tetszem is neki. Ha csak ketten vagyunk, néha átvált olyan hanghordozásra, ami már szinte túlzásba vitt kedveskedő beszédnek tűnik, emiatt tényleg nem tudom, hogy gúnyból csinálja, vagy komolyan. Van egyébként valakije, szóval konkrétan nem kezdeményez, csak így, ha ez vehető annak.. Tudom, hogy így nehéz megmondani, de szerintetek..?
2019. júl. 7. 13:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg úgy van vele, hogy pár patront megérnél.
2019. júl. 7. 13:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Látom értetted a kérdést. Áh, mindegy
2019. júl. 7. 13:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Magamból kiindulva nekem is volt párom de ettől még a hölgy ismerőseimmel úgymond még "flörtöltem" is.

Egyszerűen szeretek a lányoknak szépeket mondani vagy bókolni. De ettől még nem csaltam meg a páromat. Csak a nőkkel kedvesebb vagyok ennyi.

Nálunk a munkahelyen is ezt csinálja az egyik kollegám.

Van egy kis titkárnő akivel kb flörtöl meg mindig együtt vannak. Ettől függetlenül mind a 2-jüknak van párja sőt még gyerek is éppen most született. Ettől függetlenül nincs semmi köztük.

2019. júl. 7. 14:00
 4/9 A kérdező kommentje:
De nem ez a kérdés. Én értem ezt, hogy flörtöl. A kérdés az, hogy az a túlzott kedveskedős beszédstílus mért lehet, mert gúnynak érzem. Gúnyból beszéltek így férfiak? Vagy ezt komolynak szánja?
2019. júl. 7. 14:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehetetlen így megmondani.

Ha gúny lenne, milyen jelei vannak még a gúnyolódásnak?

2019. júl. 7. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Hogy lehet gúnyosan kedveskedni? Tényleg nem tudom.
2019. júl. 7. 14:32
 7/9 anonim ***** válasza:
lehet hogy ő humorosnak gondolja, vagy csak megjátsza magát. de az is lehet hogy zavarban van. biztos nagy gyíkarc lehet:)
2019. júl. 7. 15:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Ebből csak annyi derül ki, hogy ő tetszik neked.
2019. júl. 7. 15:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem a fogorvosom jut eszembe.Férfi,én nő,de tuti,hogy nem tetszem neki.Viszont a stílusa ilyen,túláradóan kedves.Már néha,gyakran zavaróan sok.Gondolom ,mert magán orvos,és többségben ezt várják tőle.

Ha tetszel neki, biztosan,minek gùnyolódna rajtad??Ha nem tetszel neki,akkor csak simán kedves,ilyen a stusa,ezt tanulta,ezt a viselkedést vette fel,csak szimplán ilyen.

2019. júl. 7. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!