Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért csinálhatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálhatja ezt egy párkapcsolatban élő nő?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm barátnője szokott olyat csinálni, hogy ha a párja valaki más nőre reagál valamit közösségi oldalon (semmi extrára nem kell gondolni, csak mondjuk elismeri egy nőismerőse sportteljesítményét például), akkor ő is megjelenik, mint hogyha jelezni akarná, hogy "ő is itt van". Egyébként mindenki tudja, hogy van ez a barátnő az ismerősömnek, tehát nem lenne rá szükség, hogy nagyon tolja magát, hogy létezik.
2018. szept. 28. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Féltékeny, avagy a barátja nem foglalkozik vele eleget és így próbálja felhívni magára a figyelmet. Mindkét opció játszik.
2018. szept. 28. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Ezt hogy kell elképzelni? Mármint miben nyilvánul mg, hogy "tolja magát, hogy létezik"?
2018. szept. 28. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Betegesen féltékeny, uralkodó, és kontrolláló személyisége van ennek a nőnek. Esélyes hogy a fazon dobbantani fog tőle, akár hogy akarja kontroll alatt tartani.

És az is esélyes, hogy van félnivalója az adott nőcinek, egy olyan titok, amiről a fazon nem tud, de a nő igen. Többek között ezt is meg akarja akadályozni, de szerintem nem fogja tudni.

2018. szept. 28. 12:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Hogy például reagál egy kommenttel ő is, ami arra irányul, hogy egyébként ő együtt van a párjával.
2018. szept. 28. 12:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Férfiismerősökre nem szokott így reagálni, csak nőkre. Nekem egyébként nem tűnik kevésnek, amit az ismerősöm foglalkozik vele, fel is vállalta mások előtt. Egyébként ezt leszámítva rendben van a nő, legalábbis első ránézésre az alapján, amennyi kifelé látszik.
2018. szept. 28. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

5 *Egyébként ezt leszámítva rendben van a nő, legalábbis első ránézésre az alapján, amennyi kifelé látszik.

Az csak a látszat. Nagyon nagyon nincs rendbe, ezért nem tudja kontrollálni már magát. Ha tudná, abszolút nem csinálná ezt. Reszket, hogy bukni fog, és szerintem jól érzi. Mivel az emberek ösztönből is megérzik az ilyet. Szerintem is bukni fog.

2018. szept. 28. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!