Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találkozhat valaki ellenkező neművel ha párkapcsolatban él?
Nem rég felvettem a kapcsolatot egy nagyon régi ismerősömmel.
Beszélgettünk egy darabig, míg kiderült hogy van barátnője, amivel nincs is gond részemről, nem akarok tőle semmit.
Viszont mikor feljött az összefuthatnánk téma, akkor mondta hogy őt a párja nem engedi. Beszélhet nőkkel, baráti jelleggel de találkozás nem.(4 hónapja vannak együtt!)
Ezt iszonyat marhaságnak tartom,de mindegy túllendültem rajta...
Viszont ma írt, hogy megígérte a párjának hogy nem beszél velem sokat,úgyhogy elbúcsúzik, minden jót,stb.
Hát lesokkolt, mit ne mondjak...
Manapság ez a normális viselkedés? Tehát ez így működik?
Én több éves párkapcsolatból kiléptem egy pár hónapja, nem vágyom senkire, de ha ez a norma, akkor később sem fogok.
Van olyan ismerősöm, akinél szintén így van.
Lehet Én fogom fel rosszul de aki engem korlátozni akar arra gyorsan ráadom a kabátot...
Ti miket tapasztaltok ilyen téren?
Köszönöm.
25/N
Ki bájolog? :D
Mint említettem nem akarok tőle semmi többet.
Eddig nem tudtunk kommunikálni ha akartunk volna se, az oka mindegy, nagy nehezen mostanra tudtam felvenni vele a kapcsolatot.. ő is felakarta venni velem évek óta, csak nem sikerült.
Nem ez a lényeg... hanem, hogyha valaki bízik a másikban annak ez nem gond szerintem.
(Én soha nem mondtam a páromnak anno,hogy ne találkozzon nő ismerőssel/baráttal... amúgy meg ha valaki vihető,akkor vigyék és ne húzzuk egymás idejét.)
"aki engem korlátozni akar arra gyorsan ráadom a kabátot"
Van, aki meg hagyja magát korlátozni. Így kerek a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!