Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő párkapcsolatban van, akkor miért sminkeli magát, és készülődik hosszú ideig, amikor a párjával mennek valahova?
Figyelt kérdés
2018. aug. 20. 19:01
1/17 anonim válasza:
A szüleim 36 éves házasok, de anyám még akkor is kisminkeli magát, ha csak a Tescoba mennek vásárolni. Egyszerűen így érzi jól magát, így szokta meg.
2/17 anonim válasza:
Hogy mások is felismerjék ne csak a párja.
3/17 anonim válasza:
A nők, a többi nőnek sminkeli magát. Akkor is sminkelnek a nők, ha a párjuknak nem igazán tetszik:)
4/17 anonim válasza:
Mert szerencsére vannak igényes nők.
5/17 anonim válasza:
10 éve vagyok házas és én is a Tescoba is sminkelős fajta vagyok. Egyeészt ez nekem önkifejezés, imádom csinálni. Másrészt attól, hogy feleség és anya vagyok, nem kell igénytelennek lennem, szeretem, ha a férjem megdícsér, ha azt mondja, szép vagyok. Mo dja smink nélkül is, de így ismert meg, nem akarok elslamposodni.
6/17 anonim válasza:
Nekem mondjuk a smink legtöbbször valami korrektort jelent, problémás a bőröm, és bizonyos esetekben hajlamos begyulladni, ami fáj, viszket, van olyan korrektorom, ami leszárítja és gyógyítja is, én ezért használok ilyet, amikor használok, de alapvetően nem sminkelek. Ha nem lenne rá szükség, akkor időt és pénzt is spórolnék, de ez van, ha nem akarom véresre vakarni magam, akkor kénytelen vagyok ilyet használni, és nem mások felé, nekem jobb. Amikor épp nincs rá szükség, akkor nem használom, de most a hőségben pl. a nagy melegtől is előjött a probléma, vagy ha magokat eszem. Pocsék dolog.
7/17 anonim válasza:
Nem törvényszerű hosszú ideig készülődni, de az természetes,hogy sminkeli magát ha valahová mennek.
Miért, szerinted mit kellene?Kócos hajjal, otthoni melegítőben ugorjon be az autóba?
Attól,hogy párja van még ugyanolyan igényes lehet magára egy nő, nem kizárólag a pasi miatt kell szépítkeznie.
Én minimálisan sminkelem magam, de reggel a hidratáló krém+nem feltűnő rúzs, diszkrét illatú parfüm még a munkába is....
9/17 anonim válasza:
Nekem egy párkapcsolat sose változtat vagy fog változtatni a mindennapi rutinomon. Természetesen nem fogok igénytelenül mászkálni a városban, mert kapcsolatban vagyok és jó esetben ezzel mások is így vannak, nem csak a nők, hanem a férfiak is. Szerintem inkább az a "nagyobb gond", amikor valaki egy kapcsolatban elengedni magát annyira, hogy már nem törődik azzal, hogy hogyan néz ki.
10/17 anonim válasza:
Azért, mert nem igénytelenednek el azután, hogy lesz pasijuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!