Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátomnal vagyok és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomnal vagyok és nem tudok elaludni mit csináljak? Olyan fura itt minden

Figyelt kérdés

Holnap korán kelek jó lenne már elaludni. Barátom már alszik én nem tudok. Ma vagyok itt nála elszor

Más az ágy a takaró a párna minden más

2019. nov. 24. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is alig tudok elaludni ismeretlen helyen. Általában. Főleg ha izgulok. Gondolom nem szexeltetek, ha nem érzed magad fáradtnak.
2019. nov. 24. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:
18%
Nézz tv-t
2019. nov. 24. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Idegen helyen én sem tudok aludni először, volt hogy kb 1 órát se aludtam egész éjszaka, annyira nem ment az alvás. Majd idővel hozzászoksz.
2019. nov. 24. 23:14
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Ez sajnos megszokás kérdése. Foglald el magad vagy hallgass valami megnyugtató zenét egy fülhallgatón.
2019. nov. 24. 23:16
 5/8 anonim ***** válasza:
18%
Lenne ötletem, hogy mit csinálnék veled. 😊
2019. nov. 25. 00:15
 6/8 anonim ***** válasza:
37%
Ébreszd fel a barátodat és dugjatok kimerülésig! Jol fogsz aludni!!!!
2019. nov. 25. 00:29
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
Nem vettétek be a természetes altatót. Ez a baj.
2019. nov. 25. 05:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb vigyél magaddal egy ismerös dolgot, mondjuk a kispárnád. Ezzel megnyugtatod az agyad, az illata miatt nem lesz ez az idegen érzés.
2019. nov. 25. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!