Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnal vagyok és nem tudok elaludni mit csináljak? Olyan fura itt minden
Figyelt kérdés
Holnap korán kelek jó lenne már elaludni. Barátom már alszik én nem tudok. Ma vagyok itt nála elszor
Más az ágy a takaró a párna minden más
2019. nov. 24. 23:08
1/8 anonim válasza:
Én is alig tudok elaludni ismeretlen helyen. Általában. Főleg ha izgulok. Gondolom nem szexeltetek, ha nem érzed magad fáradtnak.
3/8 anonim válasza:
Idegen helyen én sem tudok aludni először, volt hogy kb 1 órát se aludtam egész éjszaka, annyira nem ment az alvás. Majd idővel hozzászoksz.
4/8 anonim válasza:
Ez sajnos megszokás kérdése. Foglald el magad vagy hallgass valami megnyugtató zenét egy fülhallgatón.
5/8 anonim válasza:
Lenne ötletem, hogy mit csinálnék veled. 😊
6/8 anonim válasza:
Ébreszd fel a barátodat és dugjatok kimerülésig! Jol fogsz aludni!!!!
7/8 anonim válasza:
Nem vettétek be a természetes altatót. Ez a baj.
8/8 anonim válasza:
Legközelebb vigyél magaddal egy ismerös dolgot, mondjuk a kispárnád. Ezzel megnyugtatod az agyad, az illata miatt nem lesz ez az idegen érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!