Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnal fogok aludni ma is de nem tudok elaludni este mit csináljak? Miért nem tudok?
Figyelt kérdés
Nappal álmos vagyok de mikor este aludni kéne nem tudok elaludni2019. júl. 21. 14:54
1/11 anonim válasza:
Nyugtatótea, esetleg altató? Az ilyesmik sokat jelenthetnek. Vagy mozogj kicsit este, hogy elfáradj.
2/11 anonim válasza:
Barátod, vagy párod? Nagyon nem mindegy.
3/11 A kérdező kommentje:
Párom
Én lány vagyok 20 éves
2019. júl. 21. 15:11
4/11 anonim válasza:
Tisztességesen kell dolgozni nap közben. Utána este bezuhansz az ágyba és elájulsz.
6/11 anonim válasza:
Gondolom mert érzékeny van az idegen helyre. Majd hozzászoksz. Fáraszd ki magad.
7/11 anonim válasza:
Ó szegény lány. 20 évesen nem tud mit kezdeni magával, mikor ott van mellette a párja. Még érteném, ha 30 év házasság után lenne ez a gondod.
8/11 anonim válasza:
Tobbszoros orgazmus? Szex kifulladasig? Tegye oda magat a fiatalember!
Ha otthon is ez van, menj orvoshoz. Lehet, h a pajzsmiriggyel v kortizonszinttel van osszefuggesben.
10/11 anonim válasza:
Félsz, hogy megöl álmodban, természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!