Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem le a barátnőmet?
Figyelt kérdés
Tehát 14 éves lány vagyok.Az egyik barátnőm 15 éves.Ő jóba lett egy 33 éves férfival.A férfi kezdeményezett,fogdosta,ment náluk stb.A férfinek felesége van.A lány szülei nem tudják ezt,de valaki elárulta a lány apukájának és nagy cirkusz volt.A barátnőm mindent tagadott.Találkozgattak,mert a barátnőm hivta telefonon.De a férfi nem mindig vette fel,volt hogy kinyomta.Eddig csak csókolóztak,de a férfi szeretne többet is,és a lány benne is van.Én próbáltam le beszélni,hogy csak a k.vájának nézi,ne adja csak úgy be a derekát.Még nem volt alkalmuk,de ha lessz,biztosan le fekszenek egymással.A lány nagyon bele van esve,volt hogy addig mondtam neki hogy hagyja békén a férfit,hogy nem szólt hozzám.Nem tudom mit tehetnék még.Én mindent megpróbáltam,de mintha elvették volna az eszét.Szerintetek hogyan beszéljem le?
Azt viszont megteheted.......meg is érdemelné a köcsög paraszt
2010. júl. 19. 00:08
12/33 A kérdező kommentje:
A szomszédom,éjjel nappal eggyütt vagyunk.Kicsit tényleg butuska,de hát én ezzel eggyütt szeretem:).Egyszer jöttünk haza az iskolából ketten és elment mellettünk a pasi autóval.S meglátta a barátnőm hogy egyedül ül az autóban s vette is a telefonját hogy hivja fel,én meg kivettem a kezéből.Mondtam,hogy ne legyen már ennyire eszetlen,ha a férfi őt nem keresi,akkor ő minek fut utána? Ahogyan hazaértem fel is hivta rögtön.Akkor megbeszélték hogy este elmennek ...khm. Na és a barátnőm nagyon örült hogy ma végre lefekhet a pasival,készülődött minden és a férfi nem jött utána.Megint csalódott. Nem értem hogy nem tanul semmiböl.
2010. júl. 19. 00:09
13/33 anonim válasza:
Tényleg, szólj a feleségének. A bunkó pedofil legalább kapna a pofájára. Bár el kell keserítenem téged, sztem ettől a barátnőd olyan, amilyen, tehát, amilyennek leírtuk....tehát 2 hónapon belül keres egy másik (bocsánat) f@aszt, amire rávetheti magát.
Viszont a szemét "öreg" (a kislányhoz képest) megszívja.
Tedd meg ezt mindenképpen!
2010. júl. 19. 00:11
14/33 anonim válasza:
én tuti ezt csinálnám és nem is jönnék ki belőle szarul
megszerzed valahonnan a srác telefonszámát felhívatod valami felnőttel vagy mély hangú sráccal aki szépen elmagyarázza neki hogyha egy ujjal is hozzá mer nyúlni a csajhoz el lesz mondtva az apjának amit utána ha tőle kap nem teszi zsebre vagy, hogy el lesz kürtőlve a városban és tuti mindenki egy perverz pedofil állatnak fogja nézni.
Ha a bnőd mondja neked h mi történt te csak meglepődött fejjel nézel és kérdezed komolyan??? tényleg??? azzzzztaa
Sok sikert!!!!!!!!!!17/L
2010. júl. 19. 00:11
15/33 anonim válasza:
Én mindezekkel együtt azt mondom hogy hagyd rájuk az egészet, lehetséges hogy ha barátnőd ezzel a f@szival veszti el a szüzességét, akkor csalódik egy hatalmasat és utána jobban megválogatja kivel akar kapcsolatot létesíteni....lehet hogy drasztikus módszer, de mindenki a saját hibáiból tanul.
2010. júl. 19. 00:12
16/33 A kérdező kommentje:
Egyszer a barátnőm mikor hivta akkor a férfi felesége vette fel.Utána egyfolytába hivta a feleség a barátnőmet de vagy nem vette fel,vagy nem szólalt bele.Szóval valamire csak rájött a felesége.A probléma az,hogy nálunk ez a férfi nagyon kemény csávó,cégje van,gazdag.Fiatal korában igazi rossz fiu volt.Szerintem senkitöl sem ijjedne meg.Max a rendőröktöl.
2010. júl. 19. 00:17
17/33 anonim válasza:
Ja, aztán 10 év múlva ő lesz itt az egyik férfigyűlölő 90%-os :D
2010. júl. 19. 00:18
18/33 A kérdező kommentje:
lehetséges..
2010. júl. 19. 00:20
19/33 anonim válasza:
Ja hja ja xD Jajj igazi rossz fiu volt xD Kapna fatestápolóval elmúlna neki xD
2010. júl. 19. 00:22
20/33 anonim válasza:
Mondd el egyértelműen a feleségének, a többit bízd rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!