Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem le a barátnőmet a továbbtanulásról?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy nagyon féltem a barátnőmet és most, hogy egyetemista lett mégjobban. Félek, hogy rámásznak, akarata ellenére és én nem tudom megvédeni, vagy, hogy elrabolják, vagy megerőszakolják. Szóval féltem na. És bevallom őszintén, egy kicsit attól is félek, hogy ott talál magának egy jobb srácot és elhagy majd miatta vagy megcsal vele. Nap mint nap ezen agyalok és már nagyon *zar. Szeretném lebeszélni erről az egész továbbtanulási marhaságról. Majd továbbtanul velem és akkor újra együtt leszünk napközben is, mint a középsuliban. Arra kérlek titeket, hogy segítsetek abban, hogy mondjam ezeket meg neki. PLS!!
Ne beszéld le. Egyfelől ez nem Amerika, hogy csak úgy elrabolgatják az egyetemistákat, másfelől ha meg otthagy téged egy jobb srác miatt, akkor nem is szeret igazán.
"továbbtanulási marhaság"? Komolyan, amúgy te hány éves vagy?
én is egyetemista lány vagyok, valóban naponta elrabolnak és megerőszakolnak...
(ne legyél hülye)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ez is te vagy? Akár igen akár nem, ott megtalálod a választ jó hosszan taglalva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!