Hogyan beszéljem le a barátnőmet a névváltoztatásról?
Szerinte nagyon csúnya a neve, és meg akarja változtatni. Zsófinak hívják, és Jessica-ra akarja megváltoztatni!!
Ugye hogy nem ronda a Zsófi név? legalábbis annyira biztos nem, hogy 15 évesen megváltoztassa! Hogy lehetne lebeszélni?
Magyarul csak Dzsesszikaként lehet anyakönyveztetni (mm így leírva). Így meg nagyon roma-beütése van, és szerintem leírva undorító.
Ezt felhozhatod neki érvnek.
Nem ronda a Zsófi név, sokkal jobb, mint például az Erzsébet, Mária meg hasonlók (nincs velük bajom, de mai világban ódivatúak).
Adja a gyerekének ezt a nevet, ő ezt kapta a szüleitől, viselje.
Igen, akartam írni, hogy a Dzsesszika nem valami szerencsés név.
Mi baja a Zsófival? Szerintem aranyos név.
ha Dzsesszika lesz, akkor tuti kiröhögném :D
Mivel nincs 18 éves ezért mindkét szülő engedélye kell a névváltoztatáshoz...kivéve ha mondjuk csak egyik él vagy ha egyiktől felfüggesztették a szülői felügyelet jogát.
Mire meg 18 lesz, remélhetőleg kinő ebből a hisztis, h*lyep*csa korból...ezen mindenki átesik, csak valaki kulturáltabban viseli, valaki meg olyan mint a barátnőd.
Téényleg Dzsennifer?? Huh ezt megmondom neki, köszi :)
Nem az apukája már nem él :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!