Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta vissza az utolsó pillanatban? Mi a baja, hogy lehet ezt elviselni egy férfinak?
Nos, van egy fiú, akit régen szerettem, de kiszerettem belőle, és csak annyit akartam tőle, hogy lefeküdjön velem, semmi kapcsolat, mert azt sosem akarta.
Benne is volt a dologban, a szobájában smároltunk az ágyán, mikor egyszer csak lemászott rólam, hogy "Francba, ez nekem nem megy. Nem tudom, jó ötlet-e." Kiderült, hogy már 2 és fél éve nem volt senkije, és eddig nem volt egy éjszakás kalandja. Semmi fizikai problémája nem volt, még a kezemmel is simogattam ott, belenyúlt a bugyimba, és megpróbált kielégíteni, de mikor megkérdeztem tőle, biztos nem akarja-e, azt válaszolta, hogy nem. Egy férfi ezt hogy tudja elviselni?
talán még nem tette túl magát a volt barátnőjén.
és szerintem örülj neki hogy nem akart csak úgy megdugni!
bár én találkoznék ilyen pasival4 én mindig úgy érzem mindenki meg akar dugni...szörnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!