Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a pasim, hogy ne legyen langyos víz az ágyban?
Figyelt kérdés
Vagy fekszik mint egy darab fa, nincs benne szenvedély. Se egy simogatás se szeretkezős részek. Csak hagyja magát, mint a legtöbb nő! Iszonyú kiábrándító!2019. nov. 18. 17:11
11/12 anonim válasza:
Na,ugye milyen szörnyű.Nekem is van egy ilyen ficko,borzalmas.Ott akartam hagyni de mondom kivarom mi lesz...es sok idő után javult meglepett. De azt kell neki mondani ha nincs simogatas akkor a szexet se fogod birni,akkor majd eszbe kap. Amugy en se értem ezt nekem se volt még ilyen. Lehet aszexualis,ennek sok idő kell mire bemelegszik.
12/12 anonim válasza:
Én akkor vagyok ilyen, ha nincs kedvem szexhez, csak úgy “ráveszem magam”. Várj pár napot, akár hetet, rád fog mászni. Zárd erényövbe, ne nyúlhasson magához, egy hét és meg is van. Lehet kevesebbre van igénye, csak nem meri mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!