Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a pasimmal, hogy bátrabb legyen az ágyban?
Felesleges erőltetni. Alapból nem domináns típus, inkongruens lesz csak a megfelelési kényszertől.
Másrészről nem jó ez a szex, ha te változtatnál rajta. Gondold át ezt!
Mondd neki:
"Úgy k.rj szét mint kiskatonát a gyalogsági akna!"
"Tömd meg a buxámat!"
"Próbálj fel mint egy pár nejlonzoknit!"
Bivallyal bakkal vagy kossal kezdj ki,ezt még nem mondták a csillagok,vagy vmi sztármagazin?itt a halak csillagjegy
és a vízöntő vesztő-esetleg próbáld Nyilassal,vagy a Misivel ezek beválnak,a kan csillagjegy már kínai horoszkóp ahhoz nem értek
üdv :Eszmeralda Jósnő
Köszönök minden választ.
Még nem beszéltem vele erről, igazából ma fogalmazódott meg bennem ez. Szerintem neki is bejönne, csak nincs hozzá elég önbizalma. 2 éve vagyunk együtt, azóta mindketten sokat változtunk, kipróbáltunk olyan dolgokat is amikre sosem gondoltunk előtte. Ezért nem gondolom hogy ne tudna tovább változni és ilyen maradna egész életében. Csak szerettem volna ötleteket kapni hogy hogyan közelítsem meg a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!