Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a pasimmal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a pasimmal, hogy bátrabb legyen az ágyban?

Figyelt kérdés
Ő olyan kis finom lelkű, érzékeny típus, mindig úgy ér hozzám mint egy kis törékeny virágszálhoz. Nagyon érti a dolgát, nagyon jó vele a szex, de néha egy kicsit hiányzik, hogy ő irányítson, hogy egy kicsit (nagyon) “keményen” bánjon velem. Kellene neki egy kis önbizalom. Mit tehetnék?

2019. okt. 21. 14:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

amit #9 ír az elég jó. előre megbeszélni, hogy legyennilyen játék most

Amúgy mire vágysz?

Szerintem amúgy az itt a kockázat, hogy kitolódnak az ingerküszöbök. Hogy aztán ez lesz a sztenderd. Szerintem ezért jó, ha megbeszélitek, hogy ez most egy estére szól. Mit próbáltatok eddig ki, az alkalmi maradt?

2019. okt. 21. 16:50
 12/14 anonim ***** válasza:
10%

"Rosszkislány voltam! Pofozz fel az egyszeművel!"

"Pumpálj meg, mint az eldugult wc kagylót!"

"Keményebben, erősebben! Mondom keményebben, te anyámasszony katonája!"

"Csapj oda neki!!!"

"Mit tökölsz már?!? Ja.. Engem!"

"Nem kapsz sört!"

"Ez gáz volt fúúú... "

2019. okt. 21. 17:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#12 na ez a garantáltan rossz út.
2019. okt. 21. 17:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy kicsit én magam is szégyellős vagyok, nehezen beszélek ilyenekről, ide sem merném leírni részletesen, hogy mit szeretnék vagy hogy mit csináltunk eddig. Köszönöm a segítő szándékú válaszokat, azt hiszem megfogadom, hogy előre megbeszéljük, és megpróbálom minél jobban előre felizgatni, hogy levetkőzze ezt a finomkodást.
2019. okt. 21. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!