Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kibírnád, hogy egy napig ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibírnád, hogy egy napig ne írj a párodnak, és ne találkozz vele?

Figyelt kérdés
Akinek ez könnyen megy, annak nem is hiányzom?
2019. nov. 14. 17:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%
Azért ennyire tényleg senki ne legyen kapcsolatfüggő. Mi is távkapcsolattal kezdtünk, már együtt élünk. Nyilván fura ha nincs itt és hiányzik de nem lenne az az isten, hogy minden egyes nap egymáson lógjunk. Minden egészséges lelkű embernek kell az egyedül töltött idő. Nem lehet és nem is kell mindig egymás seggében lenni. Mind a kettőnknek vannak olyan munkával kapcsolatos vagy egyéb dolgai amik miatt néha el kell mennie pár napra. Nem halunk bele elhiheted. Aki cirkuszt csinál 1-2 önként külön töltött napból az nőjön fel agyilag.
2019. nov. 14. 18:56
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Nekünk volt, hogy egy honapig nem talalkoztunk, de olyan is volt, hogy 3 honapig 0-24ben együtt voltunk. Lazán kibirom hetekig nélküle, persze minden este beszélünk, ritka ha nem. 8 éves házasság
2019. nov. 14. 18:57
 13/20 Zsoltmester ***** válasza:
13%
A sok okostojás árulja már el, mi azzal a baj, ha valaki kötődik a másikhoz, igényli a napi szintű beszélgetést és nem kulázza le napokig.
2019. nov. 14. 21:21
 14/20 anonim ***** válasza:
28%

Hú azért ijesztőek ezek a válaszok.

Szóval ha elvagyok egész nap, de szeretnék este annyit beszélni a párommal, hogy hogy van, mi újság 1-2 mondatban, akkor nincs életem, beteg vagyok és kapcsolatfüggő.

Jó tudni. :DDDD

2019. nov. 15. 08:59
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
Találkozni így sem találkozunk minden nap. Van, hogy heti 2-3 alkalommal, van így, hogy csak 1X. Beszélni minden nap beszélünk szinte, de van olyan, hogy 1-2 napig valami miatt nem. Eleinte nagyon rossz volt, volt is belőle jó pár vita. Most már tudom, hogy attól mert nem lóg állandóan a telefonon és írogat nekem még az eszében vagyok és gondol rám.
2019. nov. 15. 09:59
 16/20 anonim ***** válasza:
24%
13-14 Baromira nem az volt a kérdés, hogy szeretnétek-e a párotokkal beszélni minden nap, hanem az, hogy kibírnátok-e egy nap kommunikációszünetet. Aki pedig nem bírja ki, mert belerokkan egy napba, az igenis beteg és kapcsolatfüggő.
2019. nov. 15. 11:51
 17/20 anonim ***** válasza:
23%

Öhm, igen, én is erre válaszoltam.

Nem, nem érzem jól magam és nem alszok jól, ha úgy kell lefeküdnöm, hogy azt se tudom, hogy él-e vagy hal-e a párom.

Mi rossz van ebben?

2019. nov. 15. 12:42
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
17 Az, hogy nem alszol jól és nem érzed jól magad tőle nem jelenti azt, hogy nem bírod ki. Az azt jelenti, hogy kibírod, de nehezen. A kérdés nem erről szól.
2019. nov. 15. 12:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért, akkor miről szólt? Senkinek nem állnak le az életfunkciói amiatt hogy nincs a párjával (kivéve ha a sziámi ikerpárjával van kapcsolatban valaki).

Szó szerint értelmezve nem sok értelme van a kérdésnek, mert mindenki "kibírná".

2019. nov. 15. 13:14
 20/20 Zsoltmester ***** válasza:
50%
18, Ne oszd inkább az észt, mert látszik hogy nem nagyon van miből.
2019. nov. 15. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!