Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye hogy nem is annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye hogy nem is annyira vicces? Nagyjából fedik is a mindennapi valóságot.

Figyelt kérdés

Figyelem! Pasiképző - OKJ-S szakképzés - A képzés célja: ÉLETKÉPES férfiak képzése KÖTELEZŐ TANTÁRGYAK: Leválni az anyámról (2000 óra) Nem pisilek a WC mellé (100 óra, gyakorlati foglalkozás videó rögzítéssel) A fizetésemet a feleségemnek adom (550 óra) A feleségem nem az anyám (350 óra) FAKULTATÍV TANTÁRGYAK: Konyha - kezdő szint: háztartási gépek: ON (bekapcsolni), OFF (kikapcsolni) Konyha - haladó szint: az első zacskós levesem anélkül, hogy elforralnám az összes vizet. A legújabb tudományos felfedezés: a házimunka nem okoz impotenciát (szeminárium) Alapvető különbségek a szennyes kosár és a padló között (laborgyakorlat)

Mi férfiak pedig indítsunk egy 10000 órás hogyan mulasszuk el a fejfájásunkat tanfolyamot!

2019. nov. 14. 08:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

" nagyon sok férfi magára ismer a leírás alapján."

Ja, hogy te ilyen kis white knight vagy, aki a többi férfi ekézésével próbál meg jó pontokat szerezni a nőknél?

2019. nov. 14. 10:01
 12/22 anonim ***** válasza:
80%
Ja, a fehér herceg szőke lovon.
2019. nov. 14. 10:13
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem személyre szabottabb képzés is kellene, pl. az én párom tud főzni, de ő meg sokszor minden hülyeségre igent mond, őt erről kellene leszoktatni. Emberenként változó, hogy ki mit nem csinál jól.
2019. nov. 14. 10:28
 14/22 anonim ***** válasza:

Fiatal lányként írom, hogy ez hülyeség. Nem ismerem a környezetedet, de az általam ismert férfiakra (rokonokra, haverokra) ez abszolút nem igaz.

Nem értem, mi értelme volt kiraknod ezt ide. Helyeslő igeneket vártál?

2019. nov. 14. 10:47
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem vártam semmit, ráértem ma reggel és gondoltam felteszem ezt a semmitmondó szösszenetet, úgyis sok értelmetlen kérdés van itt, amire előszeretettel válaszolgattok és társítjátok a kérdés kiírójához. 🙂
2019. nov. 14. 11:12
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha gondolod szívesen küldök neked könyveket, amivel elütheted az időt ÉS fejlődsz is általuk.
2019. nov. 14. 11:16
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszi, vannak vaskos gazdaságtan könyveim amikből rengeteget tanultam úgyhogy nincs nálam könyvhiány. Ma van egy kis szabadnapom és lustálkodva töltöm, nem fogok semmit csinálni.🙂
2019. nov. 14. 11:34
 18/22 anonim ***** válasza:
75%
Ennel szanalmasabb kerdest nem lattam meg.
2019. nov. 14. 12:11
 19/22 A kérdező kommentje:
#18, én meg olyan szánalmas hozzászólást nem láttam még mint a tiéd!👍
2019. nov. 14. 12:47
 20/22 anonim ***** válasza:

"A fizetésemet a feleségemnek adom (550 óra)"

és most mindenki mondja hangosan: A nők nem csak a pénzre mennek. 🤣🤣

2019. nov. 14. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!