Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem nem vicces?
A barátommal, egy lány haverjával (B 28) ill annak két barátnőjével (K 19 és D 21) voltunk kint együtt napközben. Bent ültünk egy bárban, beszélgettünk.
B-t ismertem, a másik két lányt nem, de K. szimpatikus volt, vele beszélgettünk. Megdicsérte a szoknyámat, mire B kitalálta, hogy mi lenne, ha K és én ruhát cserélnénk, csak kíváncsiságból mára.
(Rajtam magasderekú, A-vonalú szoknya volt, K-n kertésznadrág.)
A gond csak ott volt, hogy míg én 36-ost, addig a másik lány 40-42-es méretet hord (maga mondta), és nem hiszem, hogy megfelelt volna neki méretben a szoknyám.
Mikor mondtuk, hogy méretben ez nem lesz megoldható, erre B kijelentette, nem baj, legalább nevetünk, olyan kíváncsi.
Rendesen rosszul éreztem magam amiatt, hogy most valamelyikünkből viccet akar csinálni. Vagy a másik lányt megalázni amiatt, hogy teltebb, vagy engem amiatt, hogy rövid volt a szoknyám.
A másik lány (D) is erőltette, hogy poén már, legfeljebb visszavesszük. A barátom csak annyit mondott, hogy biztos aranyos lennék kertésznadrágban, és majd veszünk egyet nekem is, de Kati ruháját hagyjuk inkább rajta. Erre hagyta csak abba B, és elkezdett másról beszélni.
Tudom, dedós probléma, csak nem értem, mire lett volna jó, ha kiderül, hogy a másik lányra nem jó az én ruhám. Miért kell viccet csinálni valakiből, ha elvileg az a barátnőm?
(én 24)
"Csináljunk problémát oda, ahol eddig nem volt" mai epizódja.
Pár kérdés:
- Mi honnan tudjuk, hogy "B" mit miért talál viccesnek?
- Mi értelme a betűs rövidítéseknek, ha utána odaírod "K" nevét?
- Mi köze ennek a párkapcsolati kérdésekhez?
Hirtelen ennyi jutott eszembe. :D
Minek válaszolsz, ha nem tudsz hozzáfűzni semmi értelmeset?
Elbambultam és egyszer leírtam véletlenül a nevét, jajj, most mi lesz?!
Igen, rövidítéseket írtam direkt, mert mindegy, kit hogy hívnak. Írhattam volna "1,2,3" vagy "X,Y,Z"-t is, teljesen mindegy.
Van még hasonló elmés észrevételed?
Jesszus, ennyire ne pörögd túl, mert elfüstölsz :D
☮
"Minek válaszolsz, ha nem tudsz hozzáfűzni semmi értelmeset"
Mert ehhez nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!