Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes dolog humoros, vicces képeket küldeni olyannak, akivel ismerkedsz?
A humort nagyon szeretem... de a mémek nekem nem elég kielégítő humorkategóriák... nekem kevés :)
Tehát ebből ne ítélj! De ha akar tőled valamit a delikvens, nem fog negatívan reagálni...
Szerintem a beszélgetés stílusából elég jól lehet érzékelni, mennyire vevő a humorra a másik fél. Én csak akkor küldenék ilyet, ha pont valami olyanról beszéltünk, amiről később látok valami humorosat. De ezt is csak akkor, ha tudom, hogy érteni fogja, mert vevő rá. Ha van pár vicces megjegyzésed, amire jól reagál, akkor elvileg nem fogja zokon venni.
Hogy gyerekes vagy sem, az attól függ, milyen szintű poénokról van szó.
Azt meg kell érezni, a másik mire vevő.
Van aki frászt kap tőle és van aki szereti.
Én simán szoktam randon gifes mémekkel reagálni beszélgetésben, szerintem az egyik legjobb dolog, amit bepakolhattak messengerbe :D
Engem nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!