Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vicces dolog történt már veletek szex közben?
Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 14:20
1/27 anonim válasza:
A párom misszionárius pózban jött belém, és nem akartuk, hogy mikor kiveszi, olyan legyen minden. Igen ám, csak nem volt zsepi a közelben, csupán a 200X210-es francia ágy másik végében. Úgyhogy hernyó mozgással, igyekezve nem szétcsúszni elaraszoltunk odáig, de a végére már folyt a könnyünk a nevetéstől, annyit bénáztunk meg idétlenkedtünk :)))
2/27 anonim válasza:
Nekem csak annyi volt eddig, hogy kijött a levegő a puncimból, és ugye olyan volt,mintha egy hatalmasat pukiztam volna..nekem most volt ilyen először, jót kacagtunk rajta a barátommal :D
3/27 anonim válasza:
Igen ilyen levegös már nekem is volt...nekem annyira nem volt vicces,de a pasi jót nevetett. =) Most legutóbb meg én röhögtem,a szexet is abba kellett hagyni,mert annyira nevettem. A párom megszólalt hogy húúú de nagy...és ez nekem annyira vicces volt... =) nemtudom mire mondta?mert szegénynek rosszul esett hogy kinevettem?és vigasztalgattam utána?persze azt is röhögve
4/27 anonim válasza:
a legviccesebb az volt mikor épp az esti szex közben voltunk és egyszer csak a kis yorkink két első lábát feltette az ágyra a fejét az ágy szélére tette és nézte hogy mi mit csinálunk....röhögtünk mind a ketten,mert úgy nézett mintha tudná mit csinálunk...a legcikisebbet pedig nem mesélem el:-)
5/27 anonim válasza:
16:27es vagyok. (a kérdöjelek vesszök lennének...) A kutyákról jut eszembe,hogy egyszer a kismacskánk indult felfedezö körutra,miközben mi szexeltünk. A párom felkiáltott,hogy a francba,én meg csak lestem hogy mivan,de aztán én is megéreztem a lábam között a cicát. =) Nem is tudom hogy jutott el odáig. =)
6/27 anonim válasza:
nálam is volt pár jó sztori .pl az egyik amikor 69 ben voltunk oldalfekvésben és a páromnak a felső lába totálisan begörcsölt abba kelett hagyni na most a látvány hogy a fallosza is állt mint állat és a lába is görcsben nagyon nevettünk.:) vagy egy másik ami annyira nem volt akkor vicces de így utólag már.. szóval gumival védekeztünk és végeztünk ,szép lassan kicsusszant belőlem és hoppá a gimi nem volt meg :() hát hol lehet?! ki kelett horgásznia nagyon ügyesen nehogy az anyag kifojjon belőle. nem volt túl kellemes. de ma m ár csak nevetünk rajta.
7/27 anonim válasza:
Ujjazott a párom. Épp menstruáció után voltam. Gondolta benyálazza az ujját. Csak hát épp egy alvadt vérdarabot pecázott ki és nem látta. Bekapta, majd kotorászni kezdett a szájában, h vmi nem ok...1-2 cm-es alvadt vérdarab volt az ujján. Halál elvörösödtem és a röhögésbe belekönnyeztem. Nagyon ciki volt.
8/27 anonim válasza:
szex közbe lefejeltem a falat hát besírtunk a röhögéstől xD
10/27 anonim válasza:
egyszer már én is fejeltem le a falat.xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!