Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vicces dolog történt már veletek szex közben?
Hát ilyen levegős sztorim nekem is van,de az nekem kicsit sem volt vicces,inkább égett a fejemről a bőr,mert hát tényleg olyan mintha szellentene az ember.És a párom annyira nevetett,hogy már a végén kínomban én is elröhögtem magam és a nevetés "ritmusára" jöttek a hangok ki belőlem,amin persze még jobban röhögtünk.Ördögi kör volt.De túléltem.:)
Velünk állandóan történnek vicces dolgok szex közben,de 2 kedvencem van.:
1.)Az első szeretkezésünkhöz fűződik,amikor persze még kicsit görcsölsz,hogy minden oké legyen.Már eléggé belemelegedtünk mikor megkérdezte, hogy és amúgy szedek-e gyógyszert?Mire belőlem kitört, hogy persze szoktam néha algopirint bevenni.:D Hát először döbbenet,aztán óriási nevetés,sírtunk mindketten.Ezt még 4 év távlatából a mai napig emlegetjük és ugyanúgy könnyezve vihogunk rajta.Már a barátok is tudják a sztorit.:D A másik sztori,mikor a nagy hévben összetört alattunk az Ikeás ágy.:)Azért a fejünket érdemes lett volna látni.Attól féltem ,hogy a nevetésbe belefogok halni,egyszerűen nem bírtam abbahagyni.Másnap pedig mentünk venni egy új ágyat,de nem az Ikeába,az azóta is bírja a strapát.:D
A mi kutyánk pedig állandó közönségünk,már fel sem tűnik.De jó fej,mert az ágy végébe leheveredik és onnan skubizza a történéseket.:)
Azért jókat nevettem az eddig olvasottakon.Remélem lesz sok vicces sztori.:D
húúú tökjó így olvasgatni a történeteiteket (: ...aranyos :D
ha 2-3 év múlva lesz ilyen kérdés, remélem már én is tudok rá majd válaszolni (:
(szűz vagyok még)
1, Ültem a párom ölében, hátra akart dönteni, de valahogy elszámította, jót koppant a fejem az ágytámlán.
2, Leestünk az ágyról.
3, Guggolva lovagoltam rajta, valahogy rosszul volt letéve a lábam, a bokám oldalra bicsaklott, kidőltem, leestem, abba kellett hagyni mert nagyon nevettünk.
4, Állva csináltuk, én az ölében, de mivel meleg volt, gyors tempó, mindketten izzadtunk-csúsztunk, majdnem elejtett. Miután sikeresen landoltunk, sírva nevettünk.
5, Szétesett az ágyam.
Asszem ennyi...
persze puncifing.. :D
meg mikor ugy döntöttünk h najo probáljuk ki az anyuja ágyán a francia ágyon:P nagyba ment a dolog mire azt hallottuk h jön haza az anyja.. aztán ott futkároztunk össze vissza h hol a melltartom stbXD
ja meg az elsönél annyit szenvettünk a berakással h már ott szakadtunk h najo feladjuk nem nekünk valo a szex:D
17L
Na most tudni kell, hogy a pasi kb. 65 kg és meg 80 körül voltam akkor (azóta sokat fogytam szerencsére :D).
Éppen úgy csináltuk, hogy én voltam felül, jó is volt meg minden, csakhogy már vagy 1 órája nyomtuk és nekem nagyon begörcsölt a derekam, de úgy, hogy szinte mozdulni sem bírtam! Rádőltem a pasira, a hosszú hajamtól meg nem kapott levegőt, hirtelen csak nyögött szegény, azt se tudta, hogy mi van... ááá Aztán valahogy sikerült lekászálódni róla...utána ő volt felül... xDDD
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!