Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen vicces dolog történt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen vicces dolog történt már veletek szex közben?

Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 14:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
84%
Nalunk olyan volt, hogy megengedtuk a furdokadba a vizet. Mindig egyutt furdunk. Namarmost egy kicsit egymasra indultunk, es nekialltunk a nagyanyai oroksegnek szamito, a furdoszobaban levo asztalon tolni az ipart. En ultem, labam a levegoben, amikor hirtelen hatalmas reccsenes, es a foldon talatam magam az egykor asztalkent funkcionalo targy romjain... :D
2010. aug. 11. 00:49
 22/27 anonim ***** válasza:
77%

23:30as vagyok

hát a pasim hamarabb felöltözött és kiment h köszönjön meg h "feltartsa" és akkor én a ruháimmal átmentem a pasimhoz felöltöztem és kimentem köszönni XD

2010. aug. 11. 01:07
 23/27 anonim ***** válasza:
82%

Háhá, ezeken rohadt jókat nevettem amiket eddig ide leírtatok:)

Nekem az volt hogy amikor 1 évesek voltunk párommal, csináltam neki egy gyertyafényes habfürdőt, beöltöztem szexi ruhába, ő már bennt ült a kádba, mennék csábosan felé(risza, meg stb.. ami kell:D) és hát a padlón volt egy kicsi víz, amitöl én ugyebár megcsúsztam és seggre ültem. Háát örök emlék marad.. :$

2010. aug. 11. 01:11
 24/27 anonim ***** válasza:
misszionárius pózba csináltuk a párommal és mondta h váltsunk pózt. Leszállt rólam ült az ágyon én felkeltem és ahogy keltem fel orrba rúgtam... de nem kicsit
2010. aug. 11. 01:46
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Legutolsó vicces dolog az volt,hogy épp hagyományosan csináltuk a dolgot, mikor a macskánk ráült férjem hátára, és még csak le se akart szállni. Aztán folytattuk tovább, de nem sokáig bírtuk röhögés nélkül, mert az a látvány, ahogy hintázott, nagy csodálkozó szemekkel...

de a legégőbb: szép délután, gyerekek(12-15 évesek) a szobájukba, mi meg a férjemmel a miénkbe, hirtelen úgy döntöttünk, hogy csendben magunkra zárjuk az ajtót.

Jólvégezve dolgunkat, kimentünk a konyhába rágyújtani, mire jött a nagyobbik lány, hogy:-anya, tudjuk mit csináltatok, ha nem tudnátok, elég vékonyak a falak....

most már vicces, de akkor égett még a hajam is :D

2010. aug. 11. 02:00
 26/27 anonim ***** válasza:
92%
Amikor 3 hónapja jártam a jelenlegi párommal, akkor úgy döntöttünk, hogy lefekszünk egymással. Gondoltuk megadjuk a módját, elmentünk egy panzióba, vettünk egy üveg pezsgőt...engedtünk egy nagy kád habfürdőt. MOndta a párom üljek be a kádba mindjárt jön. Beültem amikor megjelent meztelenül az ajtóban kezében a pezsivel. Ahogy letette a kád végébe az leesett és darabokra tört. Akkorát pukkant, hogy a kád is telement üvegszilánkkal. a párom ki akart hátrálni a fürdőből, miközben összevissza vagdosta a talpát én meg sírtam a röhögéstől a kádban. Telerakta a cipőjét papírzsepivel és úgy szedte össze az üvegszilánkokat. Egy órán keresztül ültem a kádba, mire összeszedte. Aztán bebújtunk az ágyba, beakadt a lábujja a takaróba. Egyrészt szétszakadt, másrészt tiszta vér lett. Úgy nézett ki a szoba mint egy gyilkosság helyszíne. Gyros tálat vittünk jaálni bele volt téve a fotelba amibe meg én ültem bele. Szóval nem ittunk pezsgőt..nem ettünk gyros tálat..viszont jót tvztünk együtt. Hajnalban pedig egy oltári nagyot sexeltünk. Ennek már 2 éve:)
2010. aug. 11. 14:19
 27/27 anonim ***** válasza:

Betojtam a röhögéstől:D Különösen a 20:48, a 23:08 és a 14:19-es válaszokon XD Velünk az történt, hogy miközben szexeltünk, bejött a kutya a szobába, de Mi nem vettük észre... Nekem rohadtul csikis a lábam, a kutya meg persze, hogy megnyalta a lábujjam:D Ahogy elránottam a lábam, fenékberúgtam a barátnőmet:) Jót nevettünk.

Olyan is volt, hogy már vége volt az 'eksön'-nek, csak feküdtünk és beszélgettünk. A barátnőm gondolt egyet és megcsikizte a hónaljam:D, mert tudja, hogy nagyon csikis vagyok. Ahogy odakaptam a kezem, úgy orrbavágtam szegényt XD Nagyon nevettünk...

10 hónapja meghalt egy balesetben...

Gyuszi, 19

2010. nov. 20. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!