Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vicces dolog történt már veletek szex közben?
23:30as vagyok
hát a pasim hamarabb felöltözött és kiment h köszönjön meg h "feltartsa" és akkor én a ruháimmal átmentem a pasimhoz felöltöztem és kimentem köszönni XD
Háhá, ezeken rohadt jókat nevettem amiket eddig ide leírtatok:)
Nekem az volt hogy amikor 1 évesek voltunk párommal, csináltam neki egy gyertyafényes habfürdőt, beöltöztem szexi ruhába, ő már bennt ült a kádba, mennék csábosan felé(risza, meg stb.. ami kell:D) és hát a padlón volt egy kicsi víz, amitöl én ugyebár megcsúsztam és seggre ültem. Háát örök emlék marad.. :$
Legutolsó vicces dolog az volt,hogy épp hagyományosan csináltuk a dolgot, mikor a macskánk ráült férjem hátára, és még csak le se akart szállni. Aztán folytattuk tovább, de nem sokáig bírtuk röhögés nélkül, mert az a látvány, ahogy hintázott, nagy csodálkozó szemekkel...
de a legégőbb: szép délután, gyerekek(12-15 évesek) a szobájukba, mi meg a férjemmel a miénkbe, hirtelen úgy döntöttünk, hogy csendben magunkra zárjuk az ajtót.
Jólvégezve dolgunkat, kimentünk a konyhába rágyújtani, mire jött a nagyobbik lány, hogy:-anya, tudjuk mit csináltatok, ha nem tudnátok, elég vékonyak a falak....
most már vicces, de akkor égett még a hajam is :D
Betojtam a röhögéstől:D Különösen a 20:48, a 23:08 és a 14:19-es válaszokon XD Velünk az történt, hogy miközben szexeltünk, bejött a kutya a szobába, de Mi nem vettük észre... Nekem rohadtul csikis a lábam, a kutya meg persze, hogy megnyalta a lábujjam:D Ahogy elránottam a lábam, fenékberúgtam a barátnőmet:) Jót nevettünk.
Olyan is volt, hogy már vége volt az 'eksön'-nek, csak feküdtünk és beszélgettünk. A barátnőm gondolt egyet és megcsikizte a hónaljam:D, mert tudja, hogy nagyon csikis vagyok. Ahogy odakaptam a kezem, úgy orrbavágtam szegényt XD Nagyon nevettünk...
10 hónapja meghalt egy balesetben...
Gyuszi, 19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!