Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye hogy nem is annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye hogy nem is annyira vicces? Nagyjából fedik is a mindennapi valóságot.

Figyelt kérdés

Figyelem! Pasiképző - OKJ-S szakképzés - A képzés célja: ÉLETKÉPES férfiak képzése KÖTELEZŐ TANTÁRGYAK: Leválni az anyámról (2000 óra) Nem pisilek a WC mellé (100 óra, gyakorlati foglalkozás videó rögzítéssel) A fizetésemet a feleségemnek adom (550 óra) A feleségem nem az anyám (350 óra) FAKULTATÍV TANTÁRGYAK: Konyha - kezdő szint: háztartási gépek: ON (bekapcsolni), OFF (kikapcsolni) Konyha - haladó szint: az első zacskós levesem anélkül, hogy elforralnám az összes vizet. A legújabb tudományos felfedezés: a házimunka nem okoz impotenciát (szeminárium) Alapvető különbségek a szennyes kosár és a padló között (laborgyakorlat)

Mi férfiak pedig indítsunk egy 10000 órás hogyan mulasszuk el a fejfájásunkat tanfolyamot!

2019. nov. 14. 08:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Rendkívül vicces volt, komolyan. Röhög a végbelem...
2019. nov. 14. 09:06
 2/22 anonim ***** válasza:
83%
Boomer humor.
2019. nov. 14. 09:07
 3/22 anonim ***** válasza:
83%
Egy olyan nőnek, aki megkapja a biztonságot, a tiszteletet, a megértést, a hűséget, annak sosem fáj a feje. Érdekes, nem?
2019. nov. 14. 09:09
 4/22 anonim ***** válasza:
62%
Ahogy látom ez viccként van fent a neten. Vicces lenne ha nem milliomodjára ugyanazokat a sztereotípiákat írná le. Még mielőtt megnéztem volna már tudtam miket fog kifigurázni. Hozzátenném, hogy a nőképzőt se tartanám viccesnek.
2019. nov. 14. 09:11
 5/22 anonim ***** válasza:
60%
Azért annak milyen élete lehet aki ilyen hülyeségeket kitalál:D
2019. nov. 14. 09:12
 6/22 BigUncleZ ***** válasza:
0%
Hogy ez előkerül itt kb. 3 havonta az fix.
2019. nov. 14. 09:13
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem én találtam ki....
2019. nov. 14. 09:15
 8/22 anonim ***** válasza:
25%
Lehet, hogy nálad fedi a valóságot, de az én férjem egyáltalán nem ilyen.
2019. nov. 14. 09:20
 9/22 A kérdező kommentje:
Ennyire buták vagytok? Azt hiszitek hogy ez rólam szól? Egyébként én sem vagyok ilyen, de nagyon sok férfi magára ismer a leírás alapján.
2019. nov. 14. 09:27
 10/22 anonim ***** válasza:
97%

A fizetésem a feleségemnek adom tárgy helyett javaslom a "nem alázom meg a párom azzal, hogy egy monogám kapcsolatban poligám viselkedést tanúsítok, legyen az online, az utcán vagy konkrétan valakivel beszélgetve, érintkezve".

Egyébként valóban, akivel rendesen viselkednek, annak nem fáj a feje :)

2019. nov. 14. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!