Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti párotok is mellé szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti párotok is mellé szokott nyúlni ajándékozás téren?

Figyelt kérdés

"Ajándék lónak ne nézd a fogát." Természetesen ezt az elvet vallom mindig, de ha lehetséges és kérdezik, akkor jobbnak látom megmondani, hogy mire van/mire nincs szükségem.

A férjemmel megbeszéltük, hogy mondjunk egy határt árban ajándék téren. Küldünk egymásnak több mindent aminek örülnénk, és abból választunk. Így meglenne a meglepetés varázsa is. 3 dolgot küldtem neki, ami tetszene, de valamelyikben el voltam bizonytalanodva. A férjem erre oda ült a géphez, pár kattintás és közölte, hogy megrendelte az ajándékomat és egyik sem az amiket küldtem.. Ma, h haza mentem, oda ültem a számítógéphez, hogy megnézzem az e-maileket és egyből a rendelési lap ugrott elém, amiből elfelejtett kilépni. Parfüm... Gondoltam remek, a 3 parfümöt is alig bírom elhasználni, most lesz egy 4. Nem akarom, h azt gondoljátok, h nagy lábon elő feleség vagyok, és a jó sem jó, de megegyezünk valamiben és azért sem...

Persze, nem mondtam meg a páromnak, h láttam..

2019. nov. 12. 18:09
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mi tiszteletben tartjuk egymás kérését, így ha megbeszéljük hogy hogy ajándékozunk, akkor tartjuk magunkat hozzá.

Egyébként nem nehéz, csak szülinapra adunk klasszikusan ajándékot, azt pedig megbeszéljük, hogy ki mit szeretne. (Karácsonyra nem ajándékozunk, évfordulóra pedig közösen választunk közös ajándékot.)

2019. nov. 13. 15:16
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi 25 éve vagyunk együtt. Szeretet, tisztelet, megértés, gyengédség. Egymás társa, egymás legjobb barátja is vagyunk a férjemmel. De: Nem hinném, hogy más pasi ennyire mellé tudna nyúlni ajándékozás terén. Én kb. 4-5 év házasság után ezt a részét feladtam. Úgy teszünk, mint itt írta is valaki, pl. karácsonykor finom ételek, kellemes hangulat, de nem ajándékozunk egymásnak. Amúgy minden oké, csak ez nem megy, és nem csak az én részemre, más részére sem. (Felnőtt gyerekei is csak azután kaptak normális ajándékot tőle, hogy én vele mentem, és kiválasztottam a meglepit). Van ilyen, ennél nagyobb baj ne legyen.
2019. nov. 13. 16:35
 33/33 A kérdező kommentje:
Látom,h az eset nem egyedi. Még így is imádom a férjemet, de szerintem ezt nem kellett volna így elhamarkodnia, főleg, hogy több mint egy hónap van karácsonyig. Addig még szerintem abban is megegyeztünk volna, hogy nincs ajándékozás 😂
2019. nov. 13. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!