Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Mit szoktak ékszerbe gravirozni? A dátumot mikor összejöttünk vagy az ajándékozás dátumát? Sürgőős
Figyelt kérdés
Páromnak szeretnék ékszert adni és bele gravirozni a monogrammunk és a dátumot. Nem tudom, hogy azt illik, amikor összejöttünk vagy azt a dátumot irassam amire adom neki?
Vagy ez tőlem függ? Nem csináltattam még hasonlót. Mit gondoltok?
2018. febr. 1. 09:31
1/5 anonim válasza:
Bármit. Valami belső poént, a beceneveiteket, akár a dátumot... Rajtad múlik.
3/5 anonim válasza:
Az összejövést.
Miért gravíroznád az ajándékozás idejét? Ennyire buta vagy?
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Miért lenne butaság az ajándékozás dátumát irni? Pár év múlva ha előkerül, nem jó tudni, hogy ezt mikor és mire is kapta? Lehet csak én gondolom igy...
2018. febr. 1. 11:24
5/5 anonim válasza:
Az ajándékozás dátumát tök hülyeség lenne belegravírozni. :D Legyen a megismerkedés napjának dátuma, a kapcsolatotok kezdetének dátuma, esetleg egy szó, aminek a mögöttes tartalmát csak ketten értitek. Például, amikor az első barátom (aki már sajnos az exem) először akart megcsókolni, én hirtelen csak annyit kérdeztem tőle, hogy "Muszáj?". :D Így a muszáj szó sokáig volt poén köztünk.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!