Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
McAnnee kérdése:
Még csak 4 hónapja annak, hogy összejöttünk, de mindkettőnknek olyan, mintha már ezer éve lett volna. Ez most jót, vagy rosszat jelent?
Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 23:07
1/10 anonim válasza:
Jót, mert megszoktátok egymás társaságát.
Rosszat, mert elmúlt a kezdeti izgalom.
:P
2/10 anonim válasza:
Vagy-vagy.
Most "olyan rossz, mintha örökké tartana már..." vagy "olyan jól ismerjük egymást, mintha".
Éreztem már én is ilyesmit. Rákúrtam. Ez van.
4/10 anonim válasza:
Úgy mennék már egy lakodalomba, hívjatok már meg! :D
5/10 anonim válasza:
Mindkettőt. Schrödinger macskája.
6/10 anonim válasza:
szerintem jót. mi is így voltunk a párommal. azóta már majdnem 4 éve :)
7/10 anonim válasza:
Ha elvezitek egymas tarsasagat akkor igen, ha mar nem tudtok nagyon mirol beszelni, akkor rosszat.
8/10 anonim válasza:
Mi is így voltunk, de nálunk ez abszolút jót jelentett. Nem azt, hogy már untuk volna egymás társaságát vagy ilyesmi, hanem akkora összhang volt közöttünk már az elejétől, mintha ezer éve ismernénk egymást. 3,5éve tart :)
10/10 anonim válasza:
Mi fél éve vagyunk együtt, de ugyanez a szitu. Gyakran mondogatjuk, hogy ugyan, az 5. év után már ki számolja, mióta van együtt a másikkal, mikor elnézzük a hónapfordulót (mindketten eljátszottuk már ezt) :D De mi nagyon jól érezzük magunkat a másikkal, boldogok vagyunk, így fel sem merült, hogy ez valami rosszat jelentene. Tökéletes köztünk az összhang, és igazából nem is veszekedtünk, csak vitázni szoktunk, minden baromságon, de azt élvezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!