Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok is mellé szokott nyúlni ajándékozás téren?
"Ajándék lónak ne nézd a fogát." Természetesen ezt az elvet vallom mindig, de ha lehetséges és kérdezik, akkor jobbnak látom megmondani, hogy mire van/mire nincs szükségem.
A férjemmel megbeszéltük, hogy mondjunk egy határt árban ajándék téren. Küldünk egymásnak több mindent aminek örülnénk, és abból választunk. Így meglenne a meglepetés varázsa is. 3 dolgot küldtem neki, ami tetszene, de valamelyikben el voltam bizonytalanodva. A férjem erre oda ült a géphez, pár kattintás és közölte, hogy megrendelte az ajándékomat és egyik sem az amiket küldtem.. Ma, h haza mentem, oda ültem a számítógéphez, hogy megnézzem az e-maileket és egyből a rendelési lap ugrott elém, amiből elfelejtett kilépni. Parfüm... Gondoltam remek, a 3 parfümöt is alig bírom elhasználni, most lesz egy 4. Nem akarom, h azt gondoljátok, h nagy lábon elő feleség vagyok, és a jó sem jó, de megegyezünk valamiben és azért sem...
Persze, nem mondtam meg a páromnak, h láttam..
És félreértés ne essék. Abszolút én nem haragszom ezért a fejemre, nem neheztelek rá, semmi! Úgy fogok neki örülni, mintha nem is tudtam volna. Csak pont ezt akartam elkerulni, a hogy felesleges dolgokra ne adjuk ki a pénzt, ha a másiknak arra nincs szüksége.
Egyébként 2. gratulálok a 21 évetekhez ☺️ Mi csak most leszunk 2 hónaposak 😁
Én utálom az ajándékozás intézményét, mivel gondolatolvasói képesség nélkül kb. úgyis szinte biztos, hogy mellélősz, még akkor is, ha te vagy Columbo...
Pénzt adni meg ugye nem illik, előírni szintén nem, hát én tényleg nem tudok ezzel mit kezdeni. Még idén a rokonaimnak eszembe jutott 1-1 régi ötlet, de jövőre pl. velük sem tudok mit kezdeni majd. Kollégának meg az ilyen munkahelyi titkosmikulásra marad a gravírozott ezüst toll a semmitmondás non plus ultrája. Még másik kollégánál tudnék ötletet, de pont Lady Rejtélyt kellett kihúzni így kb. esélytelen.
Köszi.
A gyerekek érkezésével az ajándék/öröm/meglepetés már ő személyükben lesz fontos/ott jelenik meg. :)
És 2 hónap után mégis hogy várod el, hogy tudja mi tetszik neked? Nem is ismeritek egymást bakker, jó hogy nem találja el az ajándékokat.
Egyébként mi sem ajándékoztunk soha. Nekem ez a "tessék ezek tetszenek vedd meg nekem valamelyiket" meg baromira unszimpatikus és kb nulla varázsa vagy értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!