Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnapi kérdés? Direkt tett féltékennyé avagy lebuktattam?
Tegnap tettem fel egy kérdést.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Gondoltam ma reggel amíg fürdik, belenézek a telefonjában(tudom nem szép dolog),de jobb mint hazugságban élni.Tálaltam pár Messenger beszélgetést az illetővel.Azt hazudta hogy pénteken a barátnőivel felmegy a városban,valahogy éreztem hogy sántít a sztori,majd kiderült,hogy azzal az illetővel volt bovlingozni,ez a Messenger beszélgetésből
derült ki.Kérdeztem még is mi ez az egész és miért hazudott arról a napról? Egymásnak estünk,majd egy hatalmasat szexeltünk. Végül az kerekedett ki a dologból,hogy féltékennyé akart tenni direkt és a telefonját is direkt hagyta kint,úgy hogy nem volt lezárolva.Azt mondta tudta hogy belefogok nézni,azért hagyta ott és az egészet megrendezte,hogy féltékennyé tegyen.Azt mondta a találkozót is direkt rendezte meg és direkt úgy,hogy lebukjon.Azt mondta szerelmes belém és kíváncsi volt,hogy hogyan reagálok és biztos akart lenni bennem és hogy a reakcióból akarta leszűrni.
ma 15:41
Túl sima alatt mit értesz?Mi ment simán?
Volt egy jó szex. ( Most épp veled)
És egy gyenge mese előtte.
Lehet, én vagyok a hülye, de én nem folytatnám ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!