Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnapi kérdés? Direkt tett féltékennyé avagy lebuktattam?
Tegnap tettem fel egy kérdést.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Gondoltam ma reggel amíg fürdik, belenézek a telefonjában(tudom nem szép dolog),de jobb mint hazugságban élni.Tálaltam pár Messenger beszélgetést az illetővel.Azt hazudta hogy pénteken a barátnőivel felmegy a városban,valahogy éreztem hogy sántít a sztori,majd kiderült,hogy azzal az illetővel volt bovlingozni,ez a Messenger beszélgetésből
derült ki.Kérdeztem még is mi ez az egész és miért hazudott arról a napról? Egymásnak estünk,majd egy hatalmasat szexeltünk. Végül az kerekedett ki a dologból,hogy féltékennyé akart tenni direkt és a telefonját is direkt hagyta kint,úgy hogy nem volt lezárolva.Azt mondta tudta hogy belefogok nézni,azért hagyta ott és az egészet megrendezte,hogy féltékennyé tegyen.Azt mondta a találkozót is direkt rendezte meg és direkt úgy,hogy lebukjon.Azt mondta szerelmes belém és kíváncsi volt,hogy hogyan reagálok és biztos akart lenni bennem és hogy a reakcióból akarta leszűrni.
Nem egy szép és tartalmas programmal lepett meg, nem valami szexi fehérneművel, hogy izgalmat csempésszen az életetekbe hanem azt, hogy "megcsalt".
Most komolyan???
Ez nem ovi!Az óvodásoknak több esze van!
Ez simán szórakozik veled,nem gondol komolyan,kihasználja az érzéseidet.
Keress nála jobbat,őneki úgyis rosszabb fog jutni.
Nem érzed azt hogy kicsit mintha túl simán ment volna a dolog? Túl könnyen. Egyáltalán nem is gyanakszol?
Ezzel szimplán azt érte el hogy elaltatta a gyanakvásodat. Te meg bekajáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!