Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, kepesek lennetek rá hogy porig alázzatok 1pasit?
Figyelt kérdés
2019. nov. 7. 16:15
3/12 anonim válasza:
Én azt mondanám hogy legalább 50-60 százalék siman képes rá. De nem feltétlen azért mert megatalkodott gonosztevők hanem mert olyan szinten lelki sérültek hogy észre sem vennék, sokszor még utólag sem.
5/12 anonim válasza:
A nők mindenre és annak az ellenkezőjére is lazán képesek.
6/12 anonim válasza:
Szerintem mindenki képes rá, csak van, aki nem hajlandó. Kevés olyan indokot tudok elképzelni, hogy megtegyem, ahhoz nagyon ki kéne húznia a gyufát az illetőnek.
7/12 A kérdező kommentje:
Hu,nem gondoltam volna,hogy ennyi valasz jön ilyen rövid idő alatt!Engem meg sose alázott meg 1nő sem!
2019. nov. 7. 16:39
8/12 A kérdező kommentje:
Ment a zöld mindenkinek
2019. nov. 7. 16:39
9/12 anonim válasza:
Miért akarnék porig alázni egy pasit?
10/12 anonim válasza:
A képesség megvan bennem, viszont (a saját hosszú távú érdekemben) kinőttem abból, hogy az ilyesminek szükségét érezzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!