Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a felnőtt lányoknak akiknek nincs érettségije, milyenek az elvárásaik, igényeik?
A húgomat úgy rugdosta el apa dolgozni 1,5 évvel azután, hogy megbukott 9.-ben 2-szer és gondolta abba hagyja inkább. Kifizetett apa egy 2hónapos tanfolyamot neki, hogy valami szakmafélesege legyen, még munkahelye is lett volna de inkább megse akarja azt csinálni mert nem tetszik neki.
Szóval most egy szar helyen dolgozik elég régóta, ahol tud barátnőzni mert fiatal lányok dolgoznak ott. ( mivel máshova nem nagyon veszik őket fel, akinek meg van egy kis esze vagy családja akit elkell tartania az nem fog ennyit dolgozni ilyen kevés pénzért)
Szóval igénye az van ám neki egyébként, de egyenlőre itthon lakik szóval megelégszik a "fizesd a kajám és legyen kocsid mert lusta vagyok vonatozni" dologgal. Amit megkeres azt elkölti műkörömre, sminkre és ruhákra. Amire nagyon büszke egyébként mert szerinte ő ezzel eltarja magát 100%osan. :D
Szóval aki szeretne egy hisztis p@csát aki átlagosan néz ki, elkell majd tartani, nem csinál házimumkát és főzni se fog oda állni, az írjon rám mert megadom akkor az elerhetőségeit. És mihamarabb költöztesd el.
Egyébként én lány vagyok, és ismerek pár lányt akiknek nincs érettségije. Nem általánosítani akarok, ez csak az én véleményem, az amit én tapasztaltam. Ezeknek a lányoknak azért vannak ám elvárásaik bőven, miközben semmit se tudnak felmutatni. Én még csak beszélgetni se tudok velük rendesen mert a fiúk, smink, a másik kibeszélése és a buli a téma. Unalmasak számomra.
Nekem nem volt érettségim amikor 4 évvel ezelőtt össze jöttem a párommal. Fura, depressziós kamasz voltam, utáltam az iskolát, mellé jártam, kirúgtak, estin próbálkoztam kétszer is nekifutni, de a 12. évfolyamot egy matek bukás miatt nem fejeztem be.
Aztán elmentem külföldre gyerekekre felügyelni, 3 évig a családnál voltam, mikor haza jöttem rájöttem, hogy tetszik ez a gyerekezés, közben össze jöttem a diplomás mérnök párommal.
OKJ-n csináltam egy dajkaképzőt, azzal egy magán oviban nagyon jól elhelyezkedtem. A párom előtt továbbra is titkoltam, hogy nincs érettségim, így újra beíratottam estire és titokban leérettségiztem a nagy mumus matekból.
Engem elképesztően zavart, hogy a párom egy csomót gürcölt és tanult én meg olyan múlttal érkeztem a kapcsolatba amilyennel.
Persze a sulikerülést, kirúgást, bukást tudta, elmondtam neki, de az érettségi hiányát nagyon szégyelltem.
Engem konkrétan az ő jelenléte motivált, hogy tanuljak, most kisgyermeknevelőnek tanulok.
Lehet ha nem ő lenne a párom, akkor most sehol sem tartana az életem, de egyebként mellette sem voltak igényeim, nem éreztem helyénvalónak a követelőzést és most sem érzem annak.
4 év után is van nálam egy határ, amin túl nem fogadok el tőle anyagi segítséget, és ha mégis akkor azt mindig vissza adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!