Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tetszik az állatszerető nő vagy sem?
Figyelt kérdés
Tetszik,ha egy nő nagyon szereti az állatokat.Szereti az állatokról szóló témákat szeret velük foglalkozni imádja őket.Tarts is háziállatokat számára csak előny ha a pasijának is van állatja.Én ilyen lány vagyok nekem van párom csak érdekelne más férfiak,hogy állnak az állatokhoz?Vagy taszító,hogyha egy lány rajong az állatokért.2019. nov. 5. 19:48
1/7 anonim válasza:
Mivel van egy macskám meg egy kutyám örülnék ha ez imponálna neki 26f
2/7 anonim válasza:
Nem. Soha semmilyen körülmények között. Nálam nincs állat.
3/7 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem az állatokat. Fontos szempont, hogy a párom is így legyen ezzel. Idő hiányában nincs háziállatom, de szeretném majd. Papagáj, kutya, macska... Mindent szeretnék. :)
4/7 anonim válasza:
En a fuggetlenseget szeretem, haziallat no-go
5/7 anonim válasza:
Tetszik, mert én is szeretem az állatokat.
6/7 anonim válasza:
Nem, mert rendszerint túlságosan aláveti magát nekik, így nem feltétlen marad mellette hely a másiknak, egy embernek.
7/7 anonim válasza:
pfujj!! soha!! elég volt belőlük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!