Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők és férfiak, hogy megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és férfiak, hogy megy köztetek a pukizás?

Figyelt kérdés
Csak érdekelne. Nők, ti hogyan viszonyultok ahhoz, ha a párotok például otthon önfeledten elengedi magát és berotyogtat? Mennyire elfogadott szerintetek ez egy kapcsolatnál? Férfiak válasza is érdekel arról, hogy mit szóltok hozzá, ha ezt a gyengébbik nem csinálja.
2019. nov. 5. 09:26
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Néha belefér, de általában arra gyúrunk hogy észrevehetetlen legyen (halk), ha épp pl nézzük a tévét, vagy csak simán elvonulunk a fürdőbe. Tehát 3 perces rotyogtatások nem szoktak lenni egymás közelében. És nem, nem is tervezzük. Ha kibukik egy, akkor kibukik, röhögünk rajta egyet, de nekünk ez nem olyan dolog amit egymás arcába kell dörgölni. Én gusztustalannak tartom amikor a férfi pl rendszeresen odafingik a másik orra alá. A nők legalább diszkrétebbek.
2019. nov. 5. 09:35
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Mindkét nemnél undorító. Akit ez izgat annak valamilyen aberrált fétise van. Még a normális emberek sem sz#rnak egymás előtt párkapcsolatban sem. Igénytelenség.
2019. nov. 5. 09:35
 3/10 anonim ***** válasza:
31%
Ha van rá lehetőség akkor diszkréten csináljuk. elvonul az ember a WC-re és elengedi magát. Ha véletlenül előfordul egymás előtt akkor sem csinálunk belőle gondot. Nem undorodom a páromtól, úgy szeretem ahogy van. Főleg annak tükrében, hogy az átlag ember 0,5-1,5 liter gázt "termel" naponta. Ami bizony távozik is. Sokszor úgy, hogy még az sem veszi észre aki "elengedte".
2019. nov. 5. 09:40
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

Ha kicsúszik, akkor ez van, nem csinálunk ügyet belőle.

De azért mindketten igyekszünk diszkréten elintézni. Ez nem attól függ, hogy a párunk mit gondol, szerintem igényes ember nem "rotyogtat" maga alá hogy utána azt szaglássza, akkor se ha egyedül van....

2019. nov. 5. 09:42
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Olyan durva, hogy ez egyeseknél még téma. Általános iskolában még megértem, hogy ilyeneken aggódik valaki, de könyörgöm, felnőtt emberekről beszélünk. Ha kijön, akkor kijön. Nyilván nem fingunk direkt egymás orra alá, de nem fogok elvonulni a wcre a saját lakásomban egy fél másodperces bélgázeresztés miatt :D . Ha meg olyan, akkor röhögünk rajta. Ennyi.
2019. nov. 5. 10:15
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

Páromnál 100%-ban nem zavar, ha fingik. Emberek vagyunk, előfordul pont.

Én nyilván diszkrétebb vagyok ilyen szempontból, de nem dől össze a világ, ha én is eleresztek egyet-egyet

N

2019. nov. 5. 10:33
 7/10 anonim ***** válasza:
29%
Én bárki előtt beszarok. Na jó, nem. Csúnya lenne, ha a bombanőm mellett nem mernék galambot reptetni. 🙂
2019. nov. 5. 10:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, én általában felkelés után fingok egy orbitálisat. Nem tudom, hogy ezt majd tolerálja-e a csajom,ha lesz még egyáltalán ebben az életben.
2019. nov. 5. 10:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez egy természetes jelenség, és mivel a nőknek is vannak belső szerveik, ők is szellentenek.

Nyilván másokat nem terhelünk ezzel, hiszen szaga van, többek között.

Egy időben nagyon puffadós voltam, rengeteg zöldséget ettem, először azt hittem amiatt. Aztán kiderült, hogy egy szervi probléma miatt-is, gyulladásos dolog volt.

Sajnos sok egészséges étel is puffasztja alapjáraton az embert.

Mivel több mint 10 éve vagyunk együtt, nem képezi vita tárgyát ez a dolog, ha valamelyikünknek becsúszik.

Off de nekem is az jutott eszembe, hogy valami fétises tette fel a kérdést.

2019. nov. 5. 11:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem, nem vagyok fétises, reggel írtam ki a kérdést, nem igazán ébredtem még föl, visszaolvasva lehet picit úgy tűnik tényleg. :D Azért írtam ki amúgy, mert sosem volt ilyennel gondom, de én is mostanában nagyon puffadok és félek, hogy "baleset" történik majd a párom előtt.:D Friss még a kapcsolat, de remélem ő is majd éretten fogja kezelni a dolgot.
2019. nov. 5. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!