Van köztetek olyan fiú/pasi, aki a komplexusa/külseje miatt csak feszengene az ilyen bulikban? (videó)
https://www.youtube.com/watch?v=u98NcmtqFYA&feature=share
Egyszer voltam egy lájtosabb romkocsma koncerten, de végig feszengtem a söröspoharat tartva, miközben mellettem részegen őrjöngtek a fiatalok. Úgy álltam ott, mint egy 10 éves kis h*lyegyerek (miközben bőven huszonéves vagyok), aki betévedt egy felnőtt gruppenpartira. Legszívesebben azonnal kimentem volna, de ismerősömnek tettem szívességet, hogy elmegyek vele. Természetesen sose megyek szórakozóhelyekre/fesztiválokra. Amikor csak meglátom ezeket a tökéletes testű hedonista lányokat és magas, férfias menő kanokat egyből görcsbe szorul a gyomrom és próbálok nem belegondolni abba, hogy milyen idegenként mozognék közöttük. Főleg ha elkezdene egy pasi kóstolgatni vagy egy lány poénból hülyére venni a barátnői előtt (akár kandikamerás "penisshaming" szívatás) fuh abba én lelkileg összeroppannék. De a legvalószínűbb, hogy faarcal ott állnék tök egyedül az őrjöngő tömeg közepében jópár megvető pillantással és odadumálással tarkítva. Azt hiszem nagyon nem az én világom ez.
Miért szerinted mennyire normálisabb nálad
a részegen őrjöngő fiatalok
a tökéletes testű hedonista lányok
a magas menő kanok
akik kóstolgatják a másik embereket
a megvető nézésű odadumáló emberek?
Gondolkodj egy kicsit, hogy valóban ezekre akarsz hasonlítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!