Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm vajon letiltott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm vajon letiltott a Facebookon? Ez tiltás?

Figyelt kérdés
Nem igazán értem,de eddig minden adatot láttam róla,mikor hol született,hol dolgozik milyen suliba járt stb.De kíváncsiságból rákattintottam az adatlapjára és semmit nem látok róla.Ez hogy lehet?Eddig mindent láttam róla.Tudom ez csak Facebook de érdekes.Mondjuk a messengeren látom mikor lépett be.
2019. nov. 1. 17:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ahogy az előző mondja. És tényleg beszélgetni kéne ahelyett, hogy interneten idegen emberektől kérdezed a barátnőd helyett!
2019. nov. 1. 18:49
 22/26 A kérdező kommentje:

ma 18:43

Természetesen megfogom kérdezni őt is.Csak kíváncsi voltam a véleményetekre,elvégre azért van ez az oldal.:)

2019. nov. 1. 18:55
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha letiltott volna, semmit nem látnál belőle. Beírnád a nevét és nem látnád a profilt sem, azt sem, hogy mikor volt fent, nem tudnál neki írni, stb.
2019. nov. 1. 19:34
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha letiltott volna, nem lenne az ismerőseid között, nem tudnál neki írni messengeren, és a profiljára se tudnál rámenni.

Régebben, ráírtam egy csajra, aki gyakran tett szexuális felajánlásokat, utalásokat páromnak (ő ezekre nem reagált, de nem is tiltotta le, amiből lett egy vitánk), és még a kapcsolatunk előtt finoman szólva szexi (mondjuk ki, pucér) képeket küldözgetett, hogy az internet nem felejt, és gondolkodjon el rajta, hogy miket pakol ki magáról, mert visszaüthet. Ekkor állított át mindent nyilvánosról, mert neki is kint volt a munkahelye, ezernyi képe...stb. Vannak, akik maguktól rájönnek, hogy nem szabad mindent kipakolni, vannak, akiknél történik valami ilyesmi.

2019. nov. 1. 19:45
 25/26 anonim ***** válasza:
Mit mondott, miért csinálta?
2019. nov. 2. 06:19
 26/26 anonim ***** válasza:
A láthatóságot módosította. Azt sokféleképp lehet.
2019. nov. 2. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!