Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hahoo, ti mitcsináltok az exetekkel a facebookon? Szoktátok nézegetni? Vagy esetleg tiltás törlés?
#3: Azért érzed az iróniát abban, hogy letörölsz valakit az ismerőseid közül - ismerősként ugye látod mindenét -, aztán letöltesz egy programot, hogy mégiscsak megnézhesd a képeit?
Nem azért töröltem, hogy nézegessem. Azért töröltem, hogy ne. És mert nem érdekel, hogy mi van vele. Ennyi.
Nem az előző vagyok csak ugyanaz a százalék :)
Én le szoktam tiltani őket régebben, most már csak szimplan törlőm őket. Volt aki egy év után bejelölt és ismerősök vagyunk.Másokkal nem vagyunk azok. Mindenkit én töröltem ki nekem megkönnyíti a továbblépést. De ha már túl vagyok rajta akkor már megtűrőm ismerőseim közt.
Nekem az egyik ex a legjobb barátom, bár kifejezetten nem jártunk együtt. Vele ismerősök vagyunk. Kommentelni is szokott néha:) sokat beszélünk.
van egy másik ex, akivel nem volt hosszú kapcsolat, ő is ismerős, fény évente 1x ha beszélünk. Nem vagyunk rosszban, csak Amióta a férjemmel együtt vagyunk ritkábban keres meg. Kicsit érzékenyen érintette amikor a szakításunk után 2 hónappal már a férjemmel jártunk együtt....
Van olyan exem is aki 7 évvel a szakítás után bejelölt, de visszautasítottam, mert nem vagyok hajlandó az ismerőseim közt megtűrni. Én szakítottam, de nagyon csúnya vége volt a kapcsolatunknak. Itt amúgy eljegyzés is volt...
Van egy másik ex is, de vele csak iwiwen vagyunk ismerősök. Nem beszélünk.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!