Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm vajon letiltott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm vajon letiltott a Facebookon? Ez tiltás?

Figyelt kérdés
Nem igazán értem,de eddig minden adatot láttam róla,mikor hol született,hol dolgozik milyen suliba járt stb.De kíváncsiságból rákattintottam az adatlapjára és semmit nem látok róla.Ez hogy lehet?Eddig mindent láttam róla.Tudom ez csak Facebook de érdekes.Mondjuk a messengeren látom mikor lépett be.
2019. nov. 1. 17:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%
nem tiltott le, hanem mindenkit letiltott. az nem ugyan az
2019. nov. 1. 17:47
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak azokat nem látod simán megváltoztatta a beállításokat. Ha tiltott volna a profilját sem látnád és üzenni sem tudnál neki.
2019. nov. 1. 17:47
 13/26 A kérdező kommentje:

ma 17:47

Megvolt adva hogy hol dolgozik,hova járt suliba,volt munkahely,város születési dátum minden.Most csak azt látom milyen zenéket szeret és a kedvenc sportolókat.Ha letiltott volna akkor azt sem látnám?Lehet akkor mindenki ezt látja? Egyáltalán van olyan funkció,hogy egy adott embernek tiltja le valaki az adatokat?

2019. nov. 1. 17:55
 14/26 anonim ***** válasza:
88%
Ha letiltott volna akkor SEMMIT nem látnál az adatlapjából, azt se, hogy van neki. Ennyire ne legyél már buta. Módosított a biztonsági beállításain, ennyi. Egyébként meg mi a túrónak nyomozgatsz utána?
2019. nov. 1. 18:04
 15/26 A kérdező kommentje:
Hmm ez érdekes, bizonyos fényképek is eltűntek.Pedig nagyon sok kép volt neki feltöltve.Lehet rajott,hogy sok a kép fent róla?Az idővonalról is sok kép eltűnt.Látok megosztásokat,de szinte az összes album eltűnt.
2019. nov. 1. 18:08
 16/26 A kérdező kommentje:

ma 18:04

Mi ebben a nyomozás?:D Ez egy nyilvános oldal nem?Mi abban a baj ha ránézek a barátnőm profiljára? Úristen..

2019. nov. 1. 18:09
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha tiltott volna, a profilját sem látnád. Szerintem csak úgy állította be, hogy ezek az információk ne látsszanak mások számára, nem gondolnám, hogy csak előled rejtette el.
2019. nov. 1. 18:22
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális ember nem rakja ki az összes infót magáról, mert könnyen visszaüt. Volt csaj, aki egy alpári bunkó volt a fészen, ritka gyökér módon beszólt egy pár embernek és a hülye nyomorék nem vette figyelembe, hogy minden adata, a telefonszáma és a munkahelye is látható. És bizony megkeresték azok, akiknek beszólt. Szóval egy normális ember rejti ezeket az infókat.
2019. nov. 1. 18:30
 19/26 A kérdező kommentje:

ma 18:30 Letargia

Az az igazság hogy nagyon sok kép volt fent neki,igaz ő soha nem szólt be senkinek,de több albuma is volt.Nem értem mi ütött belé így hirtelen.Azért ha valaki így hirtelen mindent töröl,annak oka van szerintem.Csak a profil kép és vagy 2-3 kép maradt fent róla, miközben rengeteg kép volt fent neki.

2019. nov. 1. 18:39
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ennek oka szokott lenni. Az ok meg általában az, hogy az ember rájön, hogy idióta módjára nyilvánosra tette az ilyesmi információkat. Amúgy meg ha változtatsz a beállításaidon akkor automatikusan felajánlja a régi posztok ugyanilyen korlátozását egyetlen kattintással és akinek van egy kis esze az megnyomja azt a gombot. Egyébként ahelyett hogy találgatnál miért nem kérdezed meg? Vagy a normális kommunikáció nem játszik nálad, csak az ostoba kombinálás?
2019. nov. 1. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!