Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm vajon letiltott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm vajon letiltott a Facebookon? Ez tiltás?

Figyelt kérdés
Nem igazán értem,de eddig minden adatot láttam róla,mikor hol született,hol dolgozik milyen suliba járt stb.De kíváncsiságból rákattintottam az adatlapjára és semmit nem látok róla.Ez hogy lehet?Eddig mindent láttam róla.Tudom ez csak Facebook de érdekes.Mondjuk a messengeren látom mikor lépett be.
2019. nov. 1. 17:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
0%
csak lerejtette előled. Ergó nem érdekled. Vagyis nem kíváncsi rád és azt akarja h te se legyél rá, így faceen is elrejtette az adatait, illetve gondolom a kanokkal készült képeit is elfogja vagy rejti is előled. Ennyi, sok ilyenben volt részem exektől. 33 F.
2019. nov. 1. 17:34
 2/26 A kérdező kommentje:
De mindent látok róla azon kívül, milyen sportolókat szeret és milyen zenéket.
2019. nov. 1. 17:36
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak átállította az adatlapát hogy ezeket az adatokat senki se lássa. Nem csak te, hanem más se. Nem kell mindjárt a legrosszabbat feltételezni kedves #1
2019. nov. 1. 17:37
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
*adatlapját
2019. nov. 1. 17:38
 5/26 anonim ***** válasza:
28%
Ja és egy jó tanács, ne írj neki. Én annó megtettem mikor levett az ismerősök közül, hogy írtam neki 4 szer faceen, amikre nem válaszolt, de bevitte a rendőrségre, hogy zaklatom (4 rövid levél, hogy vissza akarom kapni, mindezt illedelmesen). Amikor letiltott írtam neki egy smst is, mondván utolsó remény. Akkor beidéztek a rendőrségre h ez masszív zaklatás a 4 facebook üzenet és az 1 sms és ha még egyszer megtörténik az ügyészségen köt ki a dolog, ahol megrovást kaphatok ezért. Vigyázz az ilyennel kérdező. 2-3 ártatlan, kedves levél is elég lehet ha a nő olyan lelki világú.
 6/26 A kérdező kommentje:

ma 17:37

Én is erre gondoltam,de hát ki tudja.Van egy közös ismerősünk, megkérem,hogy nézze meg ő mit lát.

7/26 A kérdező kommentje:

ma 17:38

Nem tiltott le,az ismerősöm és követjük is egymást.Elvileg nem számítottunk, legalábbis én nem tudok róla.

2019. nov. 1. 17:40
 8/26 A kérdező kommentje:
*szakítottunk
2019. nov. 1. 17:41
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok infót adott ki magáró és most észbe akpva, elrejtette mások elől. Nincs ebben semmi. Te miért látsz bele f@aszságokat?
2019. nov. 1. 17:44
 10/26 anonim ***** válasza:
29%
Kérdező: még nem, majd fogtok...nyugi van ;)
2019. nov. 1. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!