Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy nagy stressz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alexa890610 kérdése:

Létezik, hogy nagy stressz hatására nem emlékszik a tetteire?

Figyelt kérdés

A párom azt hiszi, hogy megcsaltam és ezt hatalmas traumaként éli meg.

Kissé csapongóak a gondolatai és sokszor nem vagy csak később emlékezik vissza már megtörtént dolgokra.

Jelenleg azt állítja, hogy az általam törölt Facebookra beléptem és egy hapsit nézegettem.

Én nem léptem be, ez ezer százalék!

Nem valószínű, hogy más tette volna.

Minden jel arra mutat, hogy ő lépett be és keresett rá egy hapsira, aki engem múltkor megjelölt.

Állítja, hogy nem ő volt.

Azt mondja, hogy ne nézzem őt bolondnak.

Nekem nincs Facebook alkalmazásom, mert letöröltem.

A Google fiókomba pedig ő be van lépve.

A Facebook fiók, amiről szó van általa lett létrehozva.

Ismeri a jelszót és a hozzátartozó email cím jelszavát is.

Folyamatos megfigyelés alatt vagyok.

Az állítólagos megcsalás miatt kishíján szétszakadt a családunk.

Hetek óta könyörgök neki, hogy higgyen nekem.

Ezek után eszembe nem jutna, hogy abban a Facebookban kezdjek el hapsikat nézegetni, amihez neki teljes hozzáférése van!

Ekkora fogyatékos nem vagyok.

Azért is töröltem a Facebookot, mert egy állandó stressz forrás volt.

Folyton kutakodott és úgy gondoltam, ha törlöm és nem lesz hol "nyomoznia", akkor talán könnyebb lesz elérni, hogy minden a régi legyen.

Nyilván ezek után normális embernek ilyen eszébe sem jutna, hogy ott nézegessen hapsikat.

Valószínűleg ő volt, csak nem emlékszik rá.

Mostanában fogyaszt könnyű drogot és az anyukája is végstádiumos és erre jött még az is, hogy azt gondolja megcsaltam.

Nagyon erős stressz ez és úgy gondolom, hogy ez okozhat ilyet.

Jól gondolom?

Én nem léptem be, csak ő lehetett, mert másnak hozzáférése nincs.

Elakar hagyni most.

Én kétségbe vagyok esve, nemtudom mit tegyek.

Nem én léptem be!

Csak ő lehetett!

Most ilyenkor mit tegyek?

2019. okt. 30. 23:31
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy fogalmad sincs, milyen a normális viselkedés párjalcsolatban, azért hiszed, hogy ez normális, pedig nagyon nem az.

Ilyenen nem kéne kiboruljon, nem hogy még ekkora melodrámát rendeznie. Tiszta idegbeteg ez a hozzáállás, és nem normális, hogy minden ellenkező nemű ismerőst ki kell iktatni mert párkapcsolatban vagy.

Legközelebb ebből már pofon lesz, mert hozzá mertél szólni a hentespult mögött álló eladóhoz..

2019. okt. 31. 12:45
 32/46 A kérdező kommentje:
Kísértetiesen hasonló szituban vagyok amúgy. Kérdezőhöz? Tiszta lelkiismerettel állsz a párod előtt? Úgy gondolom, minden ilyen szituhoz 2ember kell. Tehát az hogy te nem voltál számára közömbös és mégis évekig tartó kommunikációt folytatsz vele, nekem is elég elgondolkodtató lenne. Továbbá megkérdőjelezhető, hogy semminemű viszonzás nem áll e fenn a részedről. És szerintem ez ami zavarhatja a párodat.
2019. okt. 31. 12:52
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezőként a saját kérdésedhez szólsz hozzá első szám második személyben, mintha egy válaszadó lennél, vagy mi a helyzet? A saját kérdésedre válaszolsz kérdezőként mint egy másik személy?
2019. okt. 31. 13:03
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Eddig csak sejtettem, de te tényleg kettyós vagy
2019. okt. 31. 13:05
 35/46 anonim ***** válasza:

Vagy a drága drogos pár belenézett ebbe is, csak elfeljtett kilépni.. :D

Ha te vagy az, akkor kérlek gondolkozz el az extrém hisztiden. Ez a viselkedés nem arra utal, hogy csak "zavar" a dokog, hanem konkrétan kikattantál.

2019. okt. 31. 13:10
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
Bazzeg tenyleg erre nem is gondoltam, anyad hozom a popcornt
2019. okt. 31. 13:11
 37/46 anonim ***** válasza:

Hát nekem annam tűnik, hogy most jól kultúráltan megmondja, hogy bizony a nő a hibás, mert 2-3 havonta mer beszélni egy volt kollégával.

Nekem van egy exem, 7 éve együtt se vagyunk, mi is váltunk 2-3 havonta pár szót, még sincs belőle baj. Mert a páromnak van annyi önbecsülése, hogy tudja, ő elég, nem akarok mást.

2019. okt. 31. 13:17
 38/46 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzaszolo :De a párod ha jól gondolom tud is a dologról? Nem titkolod előtte
2019. nov. 2. 10:26
 39/46 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem egy percig se titkoltam. :)
2019. nov. 2. 12:31
 40/46 anonim ***** válasza:
Itt viszont csak évek múlva derült ki a dolog. Titkolta volt végig, minden egyenes üzenet törölve lett, nincs meg a bizonyíték ami fedhetetlenul alá tamasztana az ártatlanságot.
2019. nov. 2. 17:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!