Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy nagy stressz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alexa890610 kérdése:

Létezik, hogy nagy stressz hatására nem emlékszik a tetteire?

Figyelt kérdés

A párom azt hiszi, hogy megcsaltam és ezt hatalmas traumaként éli meg.

Kissé csapongóak a gondolatai és sokszor nem vagy csak később emlékezik vissza már megtörtént dolgokra.

Jelenleg azt állítja, hogy az általam törölt Facebookra beléptem és egy hapsit nézegettem.

Én nem léptem be, ez ezer százalék!

Nem valószínű, hogy más tette volna.

Minden jel arra mutat, hogy ő lépett be és keresett rá egy hapsira, aki engem múltkor megjelölt.

Állítja, hogy nem ő volt.

Azt mondja, hogy ne nézzem őt bolondnak.

Nekem nincs Facebook alkalmazásom, mert letöröltem.

A Google fiókomba pedig ő be van lépve.

A Facebook fiók, amiről szó van általa lett létrehozva.

Ismeri a jelszót és a hozzátartozó email cím jelszavát is.

Folyamatos megfigyelés alatt vagyok.

Az állítólagos megcsalás miatt kishíján szétszakadt a családunk.

Hetek óta könyörgök neki, hogy higgyen nekem.

Ezek után eszembe nem jutna, hogy abban a Facebookban kezdjek el hapsikat nézegetni, amihez neki teljes hozzáférése van!

Ekkora fogyatékos nem vagyok.

Azért is töröltem a Facebookot, mert egy állandó stressz forrás volt.

Folyton kutakodott és úgy gondoltam, ha törlöm és nem lesz hol "nyomoznia", akkor talán könnyebb lesz elérni, hogy minden a régi legyen.

Nyilván ezek után normális embernek ilyen eszébe sem jutna, hogy ott nézegessen hapsikat.

Valószínűleg ő volt, csak nem emlékszik rá.

Mostanában fogyaszt könnyű drogot és az anyukája is végstádiumos és erre jött még az is, hogy azt gondolja megcsaltam.

Nagyon erős stressz ez és úgy gondolom, hogy ez okozhat ilyet.

Jól gondolom?

Én nem léptem be, csak ő lehetett, mert másnak hozzáférése nincs.

Elakar hagyni most.

Én kétségbe vagyok esve, nemtudom mit tegyek.

Nem én léptem be!

Csak ő lehetett!

Most ilyenkor mit tegyek?

2019. okt. 30. 23:31
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

Az exem pontosan ugyanezt csinálta, csak tudta, hogy én sosem adnám meg a jelszavamat, ezért leleste, és a tudtom nélkül volt belépve.

Te ezt miért hagyod?

Mi az, hogy stresszforrás a fb?

Ki ő, a kisfiad, hogy beáldozod magad érte??

Szerintem minimum pszichopata a szó szoros értelmében, és mivel ő sem bîrja elviselni sajàt magát, terápia helyett drogozik, és ettől hallucinál.De az is lehet, hogy csak bosszantani akar.Az èn exem is folyton gyanúsított, és olyanokat állított, amik sosem hangoztak el.

1 év után repült is...

Hagyd ott!Vissza se nézz, menekülj!

Az ilyenek nagyon veszélyesek, mert ha elborul az agyuk, nincsenek is maguknál.Veszély-, felelősségérzet, bűntudat nulla.

Rohadt gyorsan szabadulj meg tőle, ez nem a te èleted, hanem az övé, küzdjön meg vele ő.

Lehet, hogy te kötődsz hozzá, de ő nem szeret téged, csak magàt, különben nem szenvedtetne, és nem várná el, hogy ezeket elviseld, hanem eltakarodna terápiára, vagy szakítana, hogy megóvjon.

Na szóval, MENEKÜLJ, vagy ZÁRCSERE.

2019. okt. 31. 06:42
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, neked nem sok onbecsulesed van. Sok egyebet nem tudok irni elottem mindent keirtak mar. Az en vernyomasom ott lett 250 mikor szt irtad te tehetsz errol...a faszidnak mentalis zavara van, csak szolok. De az, hogy ezt nem hoy o meg te sem latod be, az gaz. Nem tudom mennyire kell szolgalelkunek lenni ahhoz hogy valakinek ez meg a komfortzonajaba beletartozzon.
2019. okt. 31. 06:48
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Adj hálát az égnek, ha tényleg otthagy! Én már az első kutakodásánal kidobtam volna mint macskát szarni. Drogos meg végképp nem kéne. Van gyerek is? Mert amellé nem való beszámíthatatlan drogos. Valahol sajnálatraméltó is lehet ez az ember, biztos össze is jött neki most sok minden, de akkor is gáz nagyon, valami nem klappol nála én azt gondolom.
2019. okt. 31. 07:15
 14/46 A kérdező kommentje:

Beszéltünk és belátja, hogy ez nem jó.

Bocsánatot kért.

Látom rajta, hogy nagyon szenved.

Segíteni akarok neki, mert szeretem és tudom, hogy nem volt ilyen 10 év alatt soha.

Most tényleg összejött neki minden sajnos.

Imádja az anyját és most végig kell néznie, ahogy szenved napról napra.

Erre én rátettem egy jó nagy lapáttal, amikor kiderült, hogy egy volt kollégámmal évekig tartottam a kapcsolatot.

Bár én tudom, hogy nemtettem semmit, de sajnos bizonyítani nemtudom.

Ezzel a kollégámmal beszélt a dologról, de neki sem hiszi el, hogy nem volt közöttünk semmi.

Valószínűleg más is kételkedne egy ilyen esetben.

Valahol én okoztam ezt az egészet, még ha nem is szándékosan.

Szeretem és nem fogom magára hagyni.

Segíteni akarok neki, hogy újra minden rendben legyen a lelkivilágában.

10 év alatt soha nem történt ilyen.

Soha nem reagált így semmire.

Egy nagyon jó ember, hatalmas szívvel.

Értünk él, a családjáért.

Tudom, hogy szeret és most neki nagyon fáj, hogy nemtud bízni bennem.

Fáj neki, hogy ez az egész ezt hozta ki belőle.

Szeretem és nem fogom cserben hagyni.

Ebből együtt fogunk kilábalni.

Szeretném, ha elmenne terapeutához.

Mondjuk ezt még nem mondtam neki.

Remélem nem lesz elutasító.

Sajnos tényleg kell a külső segítség, úgy látom.

Én végig mellette leszek és segíteni fogok, hogy minnél hamarabb rendeződjenek benne a dolgok és közöttünk is.

2019. okt. 31. 07:40
 15/46 anonim ***** válasza:
90%
Ti teljesen megérdemlitek egymást....
2019. okt. 31. 07:55
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de ha ezt te igy tudod, es ez a helyzet aztan a ti dontesetek mit kezdtek vele, de akkor minek irtad ki a kerdest?
2019. okt. 31. 07:56
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

Hát Kérdező, te sem vagy egy éles kés a fiókban.

Mégis miért gáz egy kollégával beszélgetni? Flörtöltetek? Kétértelmű célzást tettetek egymás felé? Ha nem, akkor meg mégis miért kéne neked ezért bocsánatot kérni?! Meg lemenni pincsibe, hogy onnantól kezdve ott kutakodik, ahol akar? Ráadásul ilyen extrém dolgokat is tilt, mint hogy "megnézz valakit". Jézus... Nemsokára jön a szobafogság, stb. Hihetetlen, hogy ennyire lábtörlő vagy.

2019. okt. 31. 08:41
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha mélyek az érzései feléd, könnyen megeshet hogy egy díszponatív, animi motus eseménybe "kényszerítetted bele". Ha szeretnéd, megpróbálhatok segíteni neked/nektek. Egyet viszont itt is leírhatok:kommunikáció!!! Beszélni - beszélni- beszélni, mindig, mindent!!!
2019. okt. 31. 09:05
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Párod amit csinál, az beteges, nem tudom még hányféle módon fog ellenőrzés alatt tartani, az, hogy függő, instabil, is látszik leírásból...

Amíg nem késő, menekülj.

2019. okt. 31. 09:15
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem a stressz hatására nem emlékszik, hanem a drog hatása miatt.
2019. okt. 31. 09:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!