Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egyre többet cigizik. Mit tegyek?
4 éve együtt vagyunk. Amikor összejöttünk már akkor is cigizett és én el is fogadtam így hogy elszív egy nap kb 5-6 szálat.
Aztán az utóbbi időkben jött az hogy egyre stresszesebb lett és elkezdett egyre többet cigizni
(kb.fél- háromnegyed doboz naponta).
Mindenben mellette vagyok és igyekszem segíteni neki és ezt tudja ő is, mégis így próbálja magát nyugtatni amikor ideges.
És engem ez nem azért zavar mint sok embert mert büdös, hanem mert féltem az egészségét így hogy 2-3x annyit elszív mint amúgy.
Valakinek van ötlete arra hogy hogyan lehetne elérni hogy hogyha nem is leszokni, de legalább az eredeti pár szál ciginél maradjon?:/
Próbálja ki az e-cigit, olyan erősségű löttyöt tesz bele amilyet akar, csak nikotin van benne, mint káros anyag (kB ugyan annyira, mint a koffein), hacsak nem bagóízűt szív, mégcsak nem is büdös.
33/f
Ha a stressz miatt szívja, akkor a stresszt kell megszüntetni. Ennyire egyszerű. Esetleg lehet valami olyan elfoglaltságot keresni, ami szintén csökkenti nála a stresszt. De ehhez szükséges, hogy legyen rá ideje/pénze/igénye, ami azért valljuk be, nem egyszerű.
Első válaszolónak: a nikotinról már kimutatták, hogy rákkeltő, szóval több szempontból sincs egy szinten a koffeinnel. Tény, hogy jobb, ha csak 1 rákkeltő anyagot szív 5+ helyett, de attól még rákkeltő.
A legtöbbet akkor szívja ha pl. dolgozik vagy buliba van(ott persze a cigisek 90%-a dupla annyit szív mint amúgy, ahogy én látom a közelemben lévőkön)
Ha hétvégén mondjuk otthon vagyunk akkor van hogy nem is cigizik, vagy csak 1-2 szálat.. Szóval még nem reménytelen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!