Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért fontos egy párkapcsolat?
Kedves Kérdező,
számodra a partnerkapcsolat megértése és kialakítása még nem időszerű kihívás. A te érzelmi érettségi szinteden inkább menj vissza a matchboxaidhoz, vagy vadássz pokémonokra. Több örömed lesz benne!
Egy párkapcsolat, ma már csak a nőknek fontos. Az sem a szerelem, szeretet miatt.
Van kivel dicsekedni. 1 év s lehet szidni a párjukat. A rokonai, a hobbija miatt.
Stb...
Kinek hogy. Az igaz, hogy sok párkapcsolatnak igazából nincs komoly alapja, van kivel lógni, meg van kivel dugni. Sőt, sokan olyannal vannak együtt, aki nem is igazán tetszik neki vagy külsőleg, vagy belsőleg, vagy mindkettő. Viszont elmondhatják hogy van valakijük. Ezek a kapcsolatok nem építő jellegűek.
Én a szabadság híve vagyok, a nyitott kalitkáé. Sosem korlátozom a párom semmiben, nem akarom megváltoztatni, amit értem tesz, azt tegye önszántából. Élje meg a saját életét, már ami az egyéni szabadságot illeti. Én hasonlóképpen állok hozzá. Érdekes, hogy sosem mentünk félre, sosem volt terítéken a szabadosság. 18 éve élünk így, mindenünk megvan, beleértve a szabadidőt, a hobbit, a munkát, a szexet, a gyereknevelést, a gazdasági kérdéseket, mindent. Lehet itt jönni a pénzzel meg a szexszel, amiről én beszélek, az egy jóval magasabb szint, mint az alapvető önző igények kielégítése.
Pont ezért nem való a demokrácia és a liberalizmus az emberek 90%-ának. Ahhoz fel kellene nőni először. A lényeg az, hogy először a kötelesség, utána a jogok. Az előbb említett 90% pedig fordítva gondolkodik erről.
Egyébként meg inkább élnék egyedül, mint egy rossz párkapcsolatban. Ja, még valami: ritka az a hosszú párkapcsolat, ahol "munka" nélkül a későbbiekben még "érdekes" a másik és a közös élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!