Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet így is egy barátságra alapuló párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Van kémia, a humor egyezik, jól kijönnek a felek egymással, valamint ragaszkodnak is, viszont sok dologban eltérnek, mint személyiségek. Az érdeklődési körük is egészen más, egy-két nagyobb közös van csak bennük. Ez nagy probléma lehet, vagy csak alkalmazkodni kell megtanulni?
Illetve mik azok, amikben nem kéne, hogy eltérjenek?
2019. okt. 28. 17:51
2/10 A kérdező kommentje:
A különbségek miatt. Hogy minimum az egyik fél már kétségekkel menne bele,hogy valóban összeillenek e úgy is.
2019. okt. 28. 19:35
3/10 anonim válasza:
"Van kémia, a humor egyezik, jól kijönnek a felek egymással, valamint ragaszkodnak is, ..."
Ezek után nem gondolkodnék azon, hogy miért nem működhetne.
4/10 anonim válasza:
A többi csak részletkérdés.
Mindig mosolyt csal az arcodra? Érted a humorát? Bármiről eltudok beszélgetni? Kipróbálnád vele a szexet? Szerintem ez tök egyértelmű. Meg kéne próbálni vele.
5/10 A kérdező kommentje:
Ez a barátokra is mind igaz, mégsem jönnénk össze velük, mert egy párkapcsolat egész más.
2019. okt. 28. 19:49
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: a szex kérdéses. Alapból nem vonzódtam hozzá elsőre. Ez is kicsit visszatart.
2019. okt. 28. 19:50
7/10 anonim válasza:
Akkor miért azzal kezded, hogy "van kémia"? Ha nem vonzódsz hozzá, akkor nincsen kémia.
8/10 A kérdező kommentje:
A kémiát valójában annak szántam, hogy el tudunk beszlégetni, ha találkozunk, is nagyon könnyen megy minden, értjük egymás poénjait és szarkazmusát, nem unatkozunk. Inkább belsős dolgok jelzőjeként, de ezt akkor lehet elhibáztam.
2019. okt. 28. 19:56
9/10 anonim válasza:
Nem vonzódsz hozzá. Könyörgöm, akkor ne csesszél ki vele is, meg magaddal is. Millió ember van még... Eszem megáll. Hány évesek vagytok? Lemaradsz valamiről, vagy mi?
10/10 anonim válasza:
Ez 100% barátság! Hol van itt a szikra, az érzelem???Voltál már szerelmes. Ezt érezted akkor is??? Na ugye!!! Ez egy jó kis BARÁTI kapcsolat! Nem több!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!