Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért fontos egy párkapcsolat?
A legtobb parkapcsolat igazabol cart se er, mert csak azert vannak egyutt, hogy ne legyenek egyedul.
De ha igazan jo a kapcsolat, az azert fontos, mert jo massal megosztani az eletedet, plusz a masik ember altal olyan leckeket kapsz, hogy fejlodj, es adsz, hogy a masik fejlodjon, ami egyedul nem lehetseges.
Es nem rossz dolog a rendszereses szex, az is kell a kiegyensulyozott napi lethez.
Szerintem semmi értelme egy párkapcsolatnak. Soha nem voltam annyira kreatív, termelékeny, mint amikor egyedülálló voltam, s vagyok. Egy párkapcsolat csak lehúzni tud, visszafogni, visszatartani, de sohasem lehet rá építkezni, vagy abból energiát meríteni.
20-21 évesen saját gyermekről álmodoztam az akkori barátnőm mellett, hogy milyen lehet huszonévesen apukaként felnevelni egy kis lurkót. Ma, 36 évesen egyedülállóként semmi szükségem egy kósza gyerekre, de sokszor érzem azt, hogy jobban tenném, ha párkapcsolatok terén is hasonlóképpen érezzek.
Így van, fontos a karrier, a hátszél. Nekem van egy elég mélyről származó hitem, hogy amíg anyagilag, egzisztenciálisan, lakásügyileg, autóügyileg, pénzügyileg rendbe nem teszem magam, addig nekem nem kell barátnő. Nem úgy akarok összejönni valakivel, hogy majd lesz valahogy, hanem évekre előre biztosítva vagyunk részemről. Ezt a nők sosem fogják tudni megérteni, de próbálok tenni érte, még ha 70 éves is leszek, mire elérem ezt a nívót, ez van.
Nézd, én 10 éve vagyok a férjemmel. Ez alatt a 10 év alatt 3 olyan esetre emlékszem amikor komolyabb dolgon vitáztunk volna. A pénzügyek ehhez soha nem tartoztak hozzá, semmi közünk a másik pénzéhez. Ami a közös dolgokra kell az ki van termelve és kész.
Ezt a baromságot meg, hogy nem lehet egy kapcsolatra építkezni vagy visszafog engedjük már el a francba... Ha a szar emberrel vagy együtt mert olyan embert választasz akivel nem lehet tervezni az nem a párkapcsolatok hibája.
Amit én az életemben elértem, aki mertem lenni, ami miatt ott tartok ahol kizárólag azért van mert a párom hitt bennem. Mert nem hagyott megállni, mert nem hagyta, hogy beérjem annál kevesebbel mint amit megérdemlek. Ő szintén ugyan így van vele, most készül a saját vállalkozását beindítani amivel 2 éve cseszegetem, hogy igen is vágjon bele mert meg tudja csinálni.
Én elhiszem, hogy sok ember szarul választ vagy alkalmatlan párkapcsolatra. De ennek semmi köze a párkapcsolatokhoz, kizárólag bizonyos emberek egyéni defektjeihez. Tipikus "ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye" szituáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!