Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért k****a szar az élet?
Figyelt kérdés
Mért csak az nem szeret akit te igen. Mért töri össze a szíved, és te miért töröd össze azét aki téged szeret... és miért fáj ez jobban mint egy lábtörés.2010. júl. 17. 15:48
11/23 A kérdező kommentje:
Bocs! Ha ezt EMO-snak tartod akkor nem lehetsz több 12-nél!
2010. júl. 17. 17:33
12/23 anonim válasza:
Igaz! Ha emosnak tartod akkor nem sok lehetsz! Ez már az élet ez már a jövő! Nekem még nem volt barátnőm! Most is épp ugy vagyok hogy én szeretem a lányt de a lány engem nem! De élni szeretek sőt imádok! Még ha nem is a szerelemnek!
13/23 anonim válasza:
Igyál töményet! az mindent megold:D
14/23 A kérdező kommentje:
Hát igen:) De sajos nem véglegesen...:S
2010. júl. 17. 20:56
15/23 anonim válasza:
ne igyál töményet xD nem old meg semmit
hát sajnos ez van ilyenek az emberek :(
jó lenne ha tudnánk azt irányítani h kibe szeressünk bele, de ez sajnos nem így van
és ilynekor előfordul h te beleszeretsz valakibe de ő nem viszonozza az érzéseidet
és előfordulhat az is h egy téll rendes fiú/lány beléd szeret tudod h viszonoznod kéne a szeretetett de hiába próbálkozó te mégis azt a fiút/lányt szereted aki viszont téged nem szeret
ez van és ezt el kell fogadni még ha nagyon nehéz is előbb v utóbb úgyis megtalálod a nagy Ő-t :)
16/23 A kérdező kommentje:
Az egyik barátom (akibe iszonyatosan szerelmes vagyok már nagyon rég óta) és jól is alakult a baráti kapcsolatunk és most feleségül vesz egy csajt!! Pedig csak most kezdtek el járni. Nekem meg azt kell hallgatnom/látnom/éreznem hogy a csaj hogy odavan érte!!!.. KEGYETLEN ÉRZÉS!!!! És ebbe a "legyetek boldogok" szövegbe meg a szívem szakad bele, mert tudom hogy én is tudnám így szeretni és most egy másik simogathatja :((( Persze meghívott vagyok az esküvöjűkre!! De jó!
2010. júl. 18. 17:00
17/23 anonim válasza:
Ha nem szeretsz élni minek élsz még mindig?
Majd egyszer te is simogathatod a nagy Ő-t!
19/23 anonim válasza:
Mondjuk szerintem is nagyon szar.
20/23 anonim válasza:
N.Ádám válasza
ez nem szar hanem egyenesen gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!