Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szóltok a barátomhoz és az ő neveltetéséhez?
Nemrég ismerkedtem meg ezzel a férfivel. Már voltam bemutatáson is.
Szóba jött a férj-asszony szerep, viszony. Apjától olyan mentalitást, elgondolást vett át, hogy ha az asszony "nem szépen cselekszik" vagy emancipált, akkor verni kell. Az ő apja is egyszer lekevert egyet az anyjának, mert egy nagyobb társaság előtt lehülyézte.
Engem ez kicsit megrémít. Mert amúgy normálisnak tűnik a barátom, de ez a féle mentalitás nagyon visszataszító számomra...
Én nem jönnék össze olyan emberrel aki így szocializálódott. Maximum akkor ha beszélgettünk erről és tisztán látszik hogy ő magától rendkívül ellenzi, de nemcsak azért mert en ezt szeretném hallani.
De arra fel kell készülni hogy sok emberre nagyon is hatással van a nevelése, és ha ő ebben nőtt fel, könnyen lehet hogy ezt tartja normálisnak.
És teljesen kizárt hogy én egy ilyen emberrel akár csak egy percig is bármilyen jellegű kapcdolatban legyen. A barátja sem lennek, a párja sem.
Elavult, kőkorszaki vilagnézet.
Lépnék.
Az alma meg a fája, ismered ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!