Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szóltok a barátomhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szóltok a barátomhoz és az ő neveltetéséhez?

Figyelt kérdés

Nemrég ismerkedtem meg ezzel a férfivel. Már voltam bemutatáson is.

Szóba jött a férj-asszony szerep, viszony. Apjától olyan mentalitást, elgondolást vett át, hogy ha az asszony "nem szépen cselekszik" vagy emancipált, akkor verni kell. Az ő apja is egyszer lekevert egyet az anyjának, mert egy nagyobb társaság előtt lehülyézte.

Engem ez kicsit megrémít. Mert amúgy normálisnak tűnik a barátom, de ez a féle mentalitás nagyon visszataszító számomra...

2019. okt. 29. 06:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
Kalap, kabát...
2019. okt. 29. 09:37
 12/16 A kérdező kommentje:
Egyetért ezzel az elvvel.
2019. okt. 29. 10:58
 13/16 anonim ***** válasza:
96%
Ha a párod is egyettért ezzel a mentalitással akkor fuss!
2019. okt. 29. 11:15
 14/16 anonim ***** válasza:
91%

Én nem jönnék össze olyan emberrel aki így szocializálódott. Maximum akkor ha beszélgettünk erről és tisztán látszik hogy ő magától rendkívül ellenzi, de nemcsak azért mert en ezt szeretném hallani.

De arra fel kell készülni hogy sok emberre nagyon is hatással van a nevelése, és ha ő ebben nőtt fel, könnyen lehet hogy ezt tartja normálisnak.

És teljesen kizárt hogy én egy ilyen emberrel akár csak egy percig is bármilyen jellegű kapcdolatban legyen. A barátja sem lennek, a párja sem.

Elavult, kőkorszaki vilagnézet.

2019. okt. 29. 13:35
 15/16 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha párod is egyetért, akkor azt sem értem, miért írtad ki ezt a kérdést...Az, hogy normálisnak TŰNIK?Mióta ismeted?Ugyan John Wayne Gacy is normálisnak tűnt, gyerekeket szórakoztatott bohócként, kitüntették mintapolgárrá, aztán egyszer csak 30 hullát találtak a pincéjében elásva.Tudom erős túlzás, de nyilván érted a lényeget; egy dolog, hogy minek tűnik.
2019. okt. 29. 13:53
 16/16 anonim ***** válasza:
92%

Lépnék.

Az alma meg a fája, ismered ugye?

2019. okt. 29. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!