Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha úgy érzem, hogy nem vagyok méltó a barátomhoz?

Figyelt kérdés

Nemrég szakított a barátnőjèvel, és összejött velem. Megbeszélték a dolgot, de a barátnője mèg mindig szereti. Azt tudni kell, hogy az exe gyönyörű nő, nem is értem, mit szeret bennem, kb. labdába sem rúghatok, mégis velem van. De szerintem úgyis rájön, hogy rosszul döntött...:(

Az nem kérdés, hogy én szerelmes vagyok belè, de ez egyértelmű.

Mit kéne tennem? A barátnője igazából nem mondott le róla...

2017. jún. 6. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Dolgoznod kellene magadon és az önbizalmadon. A külső egy dolog. De az ember ennél komplexebb lény és a döntéseit sem szemre hozza.
2017. jún. 6. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak mert a másik nő szerinted szebb? :D Nem ezen alapul egy kapcsolat. Igazából csak szeresd és legyetek együtt.

A másik, hogy ne legyenek önértékelési problémáid, próbáld meg ezeket leküzdeni, mert ez nem egy vonzó tulajdonság a férfiak szemében.

Ha veled boldog akkor veled az, ne rontsd el azzal, hogy lebecsülöd magad, ne dobd vissza az exéhez ilyen hülye indokokkal.

2017. jún. 6. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2017. jún. 6. 17:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Én 24 Ő 28
2017. jún. 6. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy szép, MÉGIS SZÉTMENTEK. A külső megfog, a belső megtart. Jobb egy "átlagos" normális lánnyal lenni, mint egy gyönyörű hisztis pitsával.
2017. jún. 6. 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Úgy beszélsz mintha valami Isten lenne a barátod :) Nagyon sokat számít egy ember karaktere kapcsolatban.Az ex nem volt nagy szám,ha otthagyta.
2017. jún. 6. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!