Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Átkéredzkedhetek" a barátomhoz vagy meg kell várnom hogy ő hívjon át?
Húsvétkor az egyik napot nálunk tölti, és én úgy szeretném hogy tőlünk együtt menjünk haza hozzá és akkor az ünnep másik felét nála töltenénk. Kicsit megpróbáltam körbejárni nála a témát, de nem hiszem hogy értette a célzást :S
Még nem élünk együtt, ezért ilyen körülményes ez az egész.
Hagyjam hogy benne érjen meg ez a gondolat vagy mondjam el neki hogy én mit szeretnék? 7 hónapja vagyunk együtt
7 hónap után ennyit nem tudtok megbeszélni?
Persze, szólj neki.
Figyi, egy jó tanács, ajánlom, hogy fogadd meg. Ezt a görcsös, kényszeres, mindenképpen megfelelni akarást azonnal engedd el, szüntesd meg magadban (ha kell, beszéld meg a barátoddal, és segítsen ebben), mert semmi jóra nem vezet. Bocsi, hogy így kéretlenül belepofázok, de ez annyira általános képlet, hogy nem igaz...
a következő lépés a "jó feleség vagyok", mosok főzök - persze mindig a kedvencét -, takarítok, de persze csak én, ő hagy pihenjen, amúgyis szeretem, amikor ízlik neki a főztöm, meg néha megdicsér, hogy szép rend van, az olyan jó... aztán jön a gyerek, talán több is, szétszakadsz, persze szívem, majd én pelenkázok, tudom, hogy utálod, te csak játssz vele, később majd te elmész a szülőire, mert ő nem akar, majd te tanulsz vele, mert ő csak focizni akar vele, stb. minden sz.r a te dolgod lesz (és ezt magadnak köszönheted) egyre kevésbé bírod, tudat alatt őt hibáztatod, mert ha szeret, látnia kellene, hogy megszakadsz, de közben úgy érzed, ez mind a te dolgod, biztos te vagy a sz.r, ha nem megy minden, aztán már tudatosan is őt hibáztatod, aztán válás, ő meg nem is érti, hogy tulajdonképpen mi bajod van...
Igen, túlszaladtam, meg általánosítok, meg minden. A lényeg, hogy ennek az egész házasságon belüli idegbajnak épp most teszed le az alapjait azzal, hogy görcsösen meg akarsz felelni a barátodnak, ráadásul úgy, hogy ő nem is tud róla, ergo a lehetőségét sem adod meg, hogy ez változzon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!