Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz, ha egy egykoron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha egy egykoron jóvágású fiatalember lemond a nőkről, hogy egyszer lakása lehessen, ha már a fiatalabb éveit elszúrta és nem takarékoskodott?

Figyelt kérdés
Fiatalabb 20 as éveimben, eltanultam a pénzemet, ilyen olyan szakok tandíjára ráment, elutazgattam, rákötöttem a haverokra, autóra, jó elektronika cikkekre, barátnőimre. Aztán 31 évesen rájöttem, hogy ez nagyon nem jó átlagos diplomás fizetés mellett (sajna nem mérnöki, vagy keresett-jól megfizethető szakma). Így 4 éve lemondtam a nőkről, szinte mindenről (a nagyobb városba feljárkálásról, 110 km), hogy havi 80 ezret férlre tudjak mindig tenni, hogy egyszer lakásom lehessen. Annó, 31 éves koromig elég sok párom volt, plusz vagy 30 egyéjszakás kaland is, nem voltam egy ronda férfi. De éve se csók, se szex, semmi. Mindezt azért, hogy 4 millió ft-ot megspórolhassak 4.5 év alatt, de még mindig legalább 1-1.5 milliót félre kell tennem egy kisebb, nekem megfelelő lakás induló részletéhez. És ez az egész elrémiszt, mert öregszem, az arcbőröm sem olyan már mint 4.5 éve, ráncosabb lett, ereszkedett valamennyire, ritkult is a hajam is két oldalt eléggé. Annó ha az utcán mentem, nagyon sok nő megnézett, már szinte a kutya sem. Nem köszönnek sehol sziával sem már. Ami annó ment, hogy rando lányra ráírtam facebookon, és 10 ből 3 visszaírt, ma ezek szinte abszolút nem működnek (igaz már nem is nagyon próbálkozok). Sportos vagyok (úszás két naponta), van megfelelő autóm, jól öltözött, albérletben élek. De 4.5 éve lemondtam a nőkről, s most már szerintem nem is lesz senkim. Vagy nem tudom, lehet másképp kell megközelíteni a dolgok, máshogy kell próbálkozni, szóval nem tudom...Megéri egy átlag vidéki diplomás (Kelet-Mo) bér mellett 4.5 évet elpazarolni, hogy majd kb 36-37 évesen, ha megveszem a lakást, akkor keresek párt, addig semmi és senki? Mert komplexusom van, ha össze is jövök vkivel, és kiderül, ha nincs saját lakásod (hitel, nem hitel, akkor is a te kezedben van nagyjából), akkor jön a Te ne vagy férfi szlogen. Elcsesztem az életemet?
2019. okt. 28. 13:59
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem véletlenül tette a felnőt párkapcs csoportba :D

Inkább pénzügyi tanácsadás kellene!

2019. okt. 28. 14:41
 22/38 A kérdező kommentje:
Másik topikban jön max 3 válasz ilyenre. Itt több, és talán relevánsabbak is. Meg aztán ez többrétű, érinti a párkapcsolati dolgot is.
2019. okt. 28. 14:44
 23/38 anonim ***** válasza:
Hát nézd, a kérdés az, hogy megfelel-e neked ez az életforma. Mert arra fel kell készülnöd, hogy ha x év múlva összejön a lakás, család, akkor pontosan ugyanígy fogsz élni, csak akkor már a cél az lesz, hogy a gyerekeknek meglegyen minden. A gond az, hogy alárendeled magad a vélt, vagy valós társadalmi elvárásoknak, és nem az számít, hogy te mit szeretnél... Pedig hidd el, könnyebben jutnál egyről a kettőre, ha egy kicsit jobban értékelnéd saját magad...
2019. okt. 28. 14:51
 24/38 anonim ***** válasza:

AMATŐR!!!

Keres olyan nőt, akinek van lakása!

2019. okt. 28. 15:06
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Nincs meg benned a túlélő ösztön. Mi úgy jöttünk össze férjemmel, hogy egyikünknek sem volt lakása és egy alulfizető munkahelyen dolgoztunk. Ketten mégis összehoztunk egy saját kérót olcsón falun pár év alatt.

Igaz nem dúskálunk a pénzben, de nagyon jól megvagyunk. Soha nem élősködtem a páromon, kb mindent felesben fizetünk. Az éves keresetünk is egyforma. 24 éves korom óta élünk együtt, most 36 vagyok.

Ne haragudj, de az ilyen szerencsétlenek, mint te, 50 éves korotokban is magányosak lesztek. Nagyon sok ember napról napra él, 20ezer ft sincs a zsebükben, mégis élnek, van családjuk.

Kicsit sem tudlak sajnálni.

2019. okt. 28. 15:19
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
50-es vagyok. Iszom, bagózom, nőzök van 2 lakásom. Ha valakinek spórolnia kell 1 pár új cipőre, nem az a megoldás hogy mezítláb jár. Tudom xar ügy a szegénység. Programozóként nem keresek rosszul, de van pl. bádogos ismerősöm aki kb. 10x gazdagabb nálam. Olyan is aki hasonló szabmával, örökölt házzal most nincstelen.
2019. okt. 28. 15:29
 27/38 anonim ***** válasza:

"én havi 300at teszek félre és még mindig messze a lakás, de nem is éri meg. Hamarosan úgy is jönni fog egy gazdasági összeomlás, vagyis mondják egy ideje. Akkor viszont majd megéri. Akkor elég lesz az-az 5 millió is talán önerőre."

Gyerekkoromban 50 fillér volt egy gombóc fagyi. 80 ezer egy lakás, azóta várom, hogy olcsóbb legyen.

Vazzzzeee! Infláció? Mond valamit???

2019. okt. 28. 15:35
 28/38 anonim ***** válasza:
65%
Tisztában vagyok az inflációval, kedves agyoniskolázott! :D Csak idén 3,5%volt.
2019. okt. 28. 15:37
 29/38 anonim ***** válasza:
Ezért jó ingatlanba fektetni, mert az infláció követő. Kivétel világválság idején amikor sok hiteles megszabadulni kíván az ingatlanától és mivel mondják egy ideje, hogy lassan beér valami, ezért inkább kivárnám és nem abban a helyzetben szívni a fogamat, hogy miért nem vártam még 1 kicsit?
2019. okt. 28. 15:40
 30/38 anonim ***** válasza:
Szóval ritkul a hajad, megereszkedett a bőröd. Öregszel. Itt a gyakorin folyton azt írják a hímneműek, hogy a férfiak az idő múlásával egyre vonzóbbá válnak, míg a nők nem. Akkor mégsem így van? Na akkor hol is vannak ezt a (tév)hitet bizonygató tagok?
2019. okt. 28. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!