Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha egy egykoron jóvágású fiatalember lemond a nőkről, hogy egyszer lakása lehessen, ha már a fiatalabb éveit elszúrta és nem takarékoskodott?

Mondjuk nem véletlenül tette a felnőt párkapcs csoportba :D
Inkább pénzügyi tanácsadás kellene!

AMATŐR!!!
Keres olyan nőt, akinek van lakása!

Nincs meg benned a túlélő ösztön. Mi úgy jöttünk össze férjemmel, hogy egyikünknek sem volt lakása és egy alulfizető munkahelyen dolgoztunk. Ketten mégis összehoztunk egy saját kérót olcsón falun pár év alatt.
Igaz nem dúskálunk a pénzben, de nagyon jól megvagyunk. Soha nem élősködtem a páromon, kb mindent felesben fizetünk. Az éves keresetünk is egyforma. 24 éves korom óta élünk együtt, most 36 vagyok.
Ne haragudj, de az ilyen szerencsétlenek, mint te, 50 éves korotokban is magányosak lesztek. Nagyon sok ember napról napra él, 20ezer ft sincs a zsebükben, mégis élnek, van családjuk.
Kicsit sem tudlak sajnálni.

"én havi 300at teszek félre és még mindig messze a lakás, de nem is éri meg. Hamarosan úgy is jönni fog egy gazdasági összeomlás, vagyis mondják egy ideje. Akkor viszont majd megéri. Akkor elég lesz az-az 5 millió is talán önerőre."
Gyerekkoromban 50 fillér volt egy gombóc fagyi. 80 ezer egy lakás, azóta várom, hogy olcsóbb legyen.
Vazzzzeee! Infláció? Mond valamit???

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!