Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha egy egykoron jóvágású fiatalember lemond a nőkről, hogy egyszer lakása lehessen, ha már a fiatalabb éveit elszúrta és nem takarékoskodott?
Figyelt kérdés
Fiatalabb 20 as éveimben, eltanultam a pénzemet, ilyen olyan szakok tandíjára ráment, elutazgattam, rákötöttem a haverokra, autóra, jó elektronika cikkekre, barátnőimre. Aztán 31 évesen rájöttem, hogy ez nagyon nem jó átlagos diplomás fizetés mellett (sajna nem mérnöki, vagy keresett-jól megfizethető szakma). Így 4 éve lemondtam a nőkről, szinte mindenről (a nagyobb városba feljárkálásról, 110 km), hogy havi 80 ezret férlre tudjak mindig tenni, hogy egyszer lakásom lehessen. Annó, 31 éves koromig elég sok párom volt, plusz vagy 30 egyéjszakás kaland is, nem voltam egy ronda férfi. De éve se csók, se szex, semmi. Mindezt azért, hogy 4 millió ft-ot megspórolhassak 4.5 év alatt, de még mindig legalább 1-1.5 milliót félre kell tennem egy kisebb, nekem megfelelő lakás induló részletéhez. És ez az egész elrémiszt, mert öregszem, az arcbőröm sem olyan már mint 4.5 éve, ráncosabb lett, ereszkedett valamennyire, ritkult is a hajam is két oldalt eléggé. Annó ha az utcán mentem, nagyon sok nő megnézett, már szinte a kutya sem. Nem köszönnek sehol sziával sem már. Ami annó ment, hogy rando lányra ráírtam facebookon, és 10 ből 3 visszaírt, ma ezek szinte abszolút nem működnek (igaz már nem is nagyon próbálkozok). Sportos vagyok (úszás két naponta), van megfelelő autóm, jól öltözött, albérletben élek. De 4.5 éve lemondtam a nőkről, s most már szerintem nem is lesz senkim. Vagy nem tudom, lehet másképp kell megközelíteni a dolgok, máshogy kell próbálkozni, szóval nem tudom...Megéri egy átlag vidéki diplomás (Kelet-Mo) bér mellett 4.5 évet elpazarolni, hogy majd kb 36-37 évesen, ha megveszem a lakást, akkor keresek párt, addig semmi és senki? Mert komplexusom van, ha össze is jövök vkivel, és kiderül, ha nincs saját lakásod (hitel, nem hitel, akkor is a te kezedben van nagyjából), akkor jön a Te ne vagy férfi szlogen. Elcsesztem az életemet?2019. okt. 28. 13:59
11/38 anonim válasza:
Igazat adok az utolsónak. Tényleg nincs értelme így egyedül élni. Felezhetnéd az időt, ha a szüleiddel élnél, ha tényleg vágysz a hitelre. De még mindig azt tanácsolom, hogy jobban néz körül a határokon belül, milyen más jobban fizető munkák vannak, ahol jobban félre tudnál tenni.
12/38 A kérdező kommentje:
Végül is az, csak ,,kutyarossz" érzés lesz, sem pár-sem család nélkül majd 40 felett. Bár aki meg családos,azt mondja, hogy sose nősülj meg. Senki sem tudja mi a jó.
2019. okt. 28. 14:26
13/38 anonim válasza:
én havi 300at teszek félre és még mindig messze a lakás, de nem is éri meg. Hamarosan úgy is jönni fog egy gazdasági összeomlás, vagyis mondják egy ideje. Akkor viszont majd megéri. Akkor elég lesz az-az 5 millió is talán önerőre.
14/38 A kérdező kommentje:
Mentőtiszt vagyok+diplomás ápoló msc, sok túlórával havi 210-215 nettó. Pesten sem biztos, hogy sokkal több ez. Max 250. Albérletár ott 120, marad 130, abból még 80 at sem biztos, hogy sikerülne...
2019. okt. 28. 14:29
15/38 anonim válasza:
szobát kell bérelni. 50ből megúszod.
16/38 A kérdező kommentje:
Aláírom, mérnökként jobb, ha 150-200 at félre tudsz tenni, vagy ha nagyon sikeres vagy, akkor 300 at. De ez ritka, nagyon szerencsés vagy. Nekem a matek nem ment soha. Lehet marad a külföld, de valahogy oda is ebben a szakmában nőket keresnek főleg...
2019. okt. 28. 14:32
17/38 A kérdező kommentje:
Úgy jobb, a szoba. Csak megint az a dolog, ha netán van párod mert nyitottan kell állni ehhez is, akkor első reakciója, hogy csak szobát tudsz bérelni másik két ember egy lakásban? Elmenne a kedve a férfitől...
2019. okt. 28. 14:34
18/38 anonim válasza:
most hagyjuk a nőket! a pénz a lényeg!
19/38 anonim válasza:
Lemondtál a nőkrőo tudtommal. Akkor mi a francért használod őket kifogásként? :D
20/38 anonim válasza:
210-ből 80 az albi, 80-at félreteszel, marad 50 ami kb elmegy kajára meg az alap szükségleteidre.
Így kb vegetálsz csak.
Ennek nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!