Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal vagy együtt (kapcsolat vagy házasság), akire tényleg vágysz?
Szeretem a párom, tényleg ő a legfontosabb ember az életemben, de volt egy fiú akivel viszonylag fiatalon (18 évesen) hozott össze az élet, úgy érzem ő volt az igazi. Sajnos túl fiatal és buta is voltam, így szétváltak az útjaink, de olyan szinten lenyűgözött, hogy azóta sem éreztem így senki iránt.
24/N
Bizonyos szempontból igen. Jövőmet, hosszú távú kapcsolatot vele látok (legalábbis senki mással, akit ismerek). Bizonyos szempontból viszont nem tökéletes a kapcsolatunk, és erős benyomást tudott tenni rám más is.
Azért vagyok mégis a barátommal, mert nem eldobni, hanem megjavítani szeretném a kapcsolatunkat. Azt szeretném elérni, hogy ismét minden szempontból ő legyen az, akire vágyok.
A vágyott féllel való kapcsolatomat pedig tudatosan baráti szinten tartom, illetve magamban is tisztázom, hogy ez nem az a helyzet, amikor ennek esélyt kell adni. Sem ő, sem senki más nem tud erről a vágyról egyébként, és biztos vagyok benne, hogy ha a barátommal rendeződik a kapcsolatunk én is el fogom felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!